Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Kādām jakām un mēteļiem vajadzētu būt katras sievietes skapī ziemā?

Kad laikapstākļi ir briesmīgi, silts mētelis ir ļoti vajadzīgs katras sievietes skapī. Tā kā ir tik daudz stilu, no kuriem izvēlēties, var paiet zināms laiks, lai atrastu īsto, kas atbilst katras sievietes dzīvesveidam un vajadzībām.

Sieviešu mēteļi ir tiešām vajadzīgi ziemai. Tie spēj nodrošināt lielisku siltumu, ja tiek izvēlēts patiešam labs un kvalitatīvs mētelis. Protams, ne tikai jakas un mēteļi nodrošina ziemā siltumu, bet arī džemperi un citi apģērbi. Džemperi sievietēm ziemas laikā arī ir ļoti noderīgi, bet tos jau ir vieglāk izvēlēties un pielīdzināt savam stilam. 

Neatkarīgi no tā, kur katra sieviete dzīvo, katrā drēbju skapī vajag vairākus uzticamus mēteļus. No lietus un sniega līdz vieglam vējam, lai noklātu visas pamatnes, parasti ir nepieciešams vairāk nekā viens mētelis. Lielākā daļa no sievietēm pēc noklusējuma izvēlas džinsu jaku, klasisku trenča mēteli, vilnas mēteli vai ziemas mēteli visas sezonas garumā. Taču ir vēl vairākas stilīgas jakas un mēteļi, kuriem katras sievietes garderobē vajadzētu būt vai arī dažādības labad vēlams iekļaut savā garderobē. 

“Tīrīšanas mēteļi” tradicionāli ir piepildīti ar dūnu izolāciju, lai katrai sievietei būtu silti un ērti. Tomēr, ņemot vērā daudzveidību tirgū, dažas variācijas ir piemērotas rudens laikapstākļiem, savukārt citi puferi ir paredzēti aukstumam. Toties, neviens skapis nav pilnīgs bez klasiska trenča. Šis pārejas slāņojums ir ideāls variants vēsām rudens dienām līdz vēsiem ziemas rītiem. Ja tiešām ir vēlme iegūt klasisko trenci savai garderobei, tad noteikti vajag izvēlēties neitrālās krāsas vai arī var iekļauties tendencēs un izvēlēties pārsteidzošu krāsu vai arī aizstāt piestiprināto jostu ar ādas siksnu. 

Kamieļu vilnas mētelis ir vēl viens klasisks mēteļa stils, kas ir izturējis laika pārbaudi. Divi stili, kas visvairāk bieži vien patīk sievietēm, ir garāka versija ar jostu un īsāka versija, kurai ir nedaudz vairāk struktūras. Kamieļu vilnas mētelis ir lielisks papildinājums ziemai un tā arī ir siltāka versija, kas ļauj jebkuram apģērbam izskatīties lieliski. Katrai sievietei vajadzētu izvēlēties vēsu vai siltu smilškrāsas toni, kas vislabāk atbilst katras sievietes ādas tonim. Ja ir vēlme iegādāties kaut ko stilīgu, tad vajadzētu aplūkot mākslīgās kažokādas jaku. Mākslīgās kažokādas jakas izskatās īpaši stilīgas un ir dažāda garuma, kā piemēram, liela izmēra, vidējas un apgrieztas. 

Vilnas mēteļi ir viens no mēteļiem, kas ir jābūt katras sievietes garderobē. Vilnas mēteļi iztur laika pārbaudi sezonu pēc sezonas, un tie ir īpaši labi piemēroti gada aukstākajiem mēnešiem. Protams, vilnas mēteļi ir labi, bet ir arī laikapstākļi, kad tie nav īsti piemēroti, un tieši tāpēc noder neilona mēteļi. Lieliski piemērots zemākai temperatūrai un mitram laikam. Vilnas mēteļi un neilona mēteļi, protams, ir lieliski piemēroti, taču ir brīži, kad patiešām izskatīties ideāli, tad tieši ādas mētelis sniedz zināmu izsmalcinātības līmeni. Ādas mētelis ir glītāka alternatīva vilnas mētelim ziemas vakaram ar draugiem. Ar ādas mēteli var ļoti labi izcelties.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti