Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Kādas krāsas virtuves mēbeles izvēlēties?

Praktiska un komfortabla virtuve ir jebkura mājokļa būtiska sastāvdaļa neatkarīgi no tā, cik plaša ir virtuvei atvēlētā telpa. Ja labi izplānots, ergonomisks un funkcionāls virtuves iekārtojums ļauj pēc iespējas efektīvāk izmantot visu pieejamo platību it īpaši nelielās virtuvēs, tad atbilstošs materiālu un krāsu toņu izmantojums virtuves mēbelēs un virsmās maina telpas atmosfēru un ietekmē virtuves praktiskumu.

Neitrālas krāsas

Virtuves pēc pasūtījuma ir lieliska iespēja izvēlēties tieši tādas krāsas un tekstūras materiālus virtuves skapīšiem un virsmām, kas visvairāk atbilst individuālajai gaumei un iecerētajai interjera dizaina vīzijai.

Balta, pelēka un melna krāsa ir ļoti populāra virtuvju mēbeļu izvēle, jo šīs krāsas rada mierīgas un līdzsvarotas telpas iespaidu un ir viegli saskaņojamas ar citu krāsu akcentiem vai dizaina elementiem. Nelielām virtuvēm ir vēlams izvēlēties gaišus toņus, kas vizuāli paplašinās telpu.

Tumšas un piesātinātas krāsas

Tumši brūnas, antracīta pelēkas, sūnu zaļas vai zilas krāsas virtuves mēbeles piešķir telpai papildus dziļumu un eleganci. Lai arī tumšas krāsas virtuves mēbeles ir praktiskas, jo uz tām ir mazāk pamanāmi traipi, netīrumi un nelieli defekti, piemēram, skrāpējumi, tumšas virsmas nelielas telpas vizuāli padarīs vēl šaurākas un tumšākas. Tādēļ šādu krāsu mēbeles nebūs piemērotas katrai virtuvei un tās ir vēlams kombinēt ar gaišām vai pasteļkrāsas virsmām mūsdienīgam izskatam.

Spilgtas krāsas

Vēl aizvien tādas kontrastējošas un spilgtas krāsas kā zila, dzeltena, sarkana ir svarīgas krāsu tendences virtuves dizainā. Interjera dizaineri spilgtas krāsas virtuves mēbeles un virsmas izmanto, lai piešķirtu virtuvei izteiktāku stilu un dinamiku. Tomēr, izvēloties košas krāsas, ir jāņem vērā tas, ka uz tām jebkurš traips būs daudz pamanāmāks nekā uz neitrālu un zemes toņu virsmām, tādēļ šādas virtuves var būt nepieciešams tīrīt daudz biežāk un rūpīgāk.

“Santas mēbeles” specializējas individuālu mēbeļu risinājumu projektēšanā, izgatavošanā un montāžā. Uzņēmuma zinošie speciālisti izgatavos ne tikai augstas kvalitātes virtuves mēbeles pēc pasūtījuma, bet arī mājas biroja un vannas istabas korpusa mēbeles. Savukārt, ietilpīgie iebūvējamie skapji papildinās jebkuru priekšnamu. Lai uzzinātu vairāk par uzņēmuma pakalpojumiem, apmeklējiet interneta vietni www.santasmebeles.lv!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kā izvēlēties ceļojumu apdrošināšanu ģimenei?

Plānojot ģimenes ceļojumu, ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo ceļojumu apdrošināšanu, lai ikviens ģimenes loceklis būtu pasargāts no negaidītiem notikumiem ceļojuma laikā. Ģimenēm, sevišķi tādām, kur...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti