Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Kāzu ielūgums – kur meklēt paraugus un tekstus saviem kāzu ielūgumiem?

Dzīve steigā pamazām zaudē savu aktualitāti un mēs varam veltīt sevi kaut kam īpašam. Kāzu ielūgumu izgatavošana - personalizēti gatavi kāzu ielūgumi, vai nav lieliska ideja?

Kāzu portāls Wedded Society piedāvā neskaitāmus dizaineru veidotus kāzu papīrlietu komplektus jebkurai gaumei, kāzu tematikai, stilam un budžetam!

Kāzu portals min, ka ideāli, ja gatavi kāzu ielūgumi uz kāzām tiek nosūtīti viesiem 3 – 6 menešus pirms izvēlētā kāzu datuma. Tāpat mēdz gadīties, ka tuvākie jau tiek informēti atrāk, pat ja, izņemot datumu un laiku, ir minimāls plāns par pasākuma norisi.

Neskatoties uz mainīgajiem plāniem, pāri vēljoprojām cenšas padarīt kāzas par intīmu, personalizētu notikumu, kas ataino viņu mīlas stāstu - un kāzu papīrlietām tajā ir liela loma. Vinnē pāri, kas nākamā gada papīrlietu dizainos iekļauj drosmīgas krāsas un piemērotas ilustrācijas, taču kāzu ielūgumu teksti paredz noderīgu informāciju un asprātīgus jokus.

Kāzu ielūgums 2021 – personalizēti dizaini un gatavi paraugi

Gatavi kāzu ielūgumi vai paštaisīti ielūgumi uz kāzām?! Šoreiz stāsts nav tikai par iespēju ieekonomēt naudu uz kāzu budžetu, kad mēs veidojam kaut ko saviem spēkiem, bet gan kaut kā veidošanu, kas ir personisks un kā tapšanā pats pāris ir pielicis pirkstu. Kāzu portāls piedāvā jums izvēlēties savu dizainu ielūgumiem no gataviem šabloniem un to pielāgot un personalizēt! Tā ir neaprakstāma vērtība un neizsakāma lepnuma sajūta apzināties, ka pasākuma galvenie varoņi ir ielikuši tajā savu dvēseli un laiku, pat ja šķiet, ka tas ir tikai kāzu ielūgums.

Būtiski atcerēties, ka kāzu papīrlietas veido pirmo iespaidu jūsu radiem un draugiem par jūsu kāzām. Izvēlieties krāsu gammu, kas pielāgota kāzu tematikai un atmosfērai. Bieži kāzas pat tiek devētas konkrēto toņu vārdus, piemēram, par violeta kāzām, vai sarkanbaltsarkanajām, tad ielūgumu izgatavošana un pamatkrāsu izvēle ir vienkārša.

Ja tas nav jūsu variants, un nevēlaties dot priekšroku kādai noteiktai krāsai, pieskaņojiet ielūgumu krāsu gadalaikam, kurā tika izvēlēts svinēt šo skaisto notikumu. Proti, ja pavasara un vasaras krāsas ir gaišākas un maigākas - bēšīgs, koraļļu, tirkīzzils, tad rudens - ziemas krāsas ir piesātinātas - orandžie, sarkanie, brūnie toņi un zelta akcenti kāzu papīrlietu dizainos.

Tāpat ņemiet vērā kāzu stilu, lai kāzu papīrlietu dizaini to ataino. Kāzu portālā kāzu ielūgumu paraugi ir pieejami neskaitāmos stilos, piemēram, ziedu elementi dažādās krāsās, klasiskā, elegantā vai minimālisma stilā, un pat artdeko! Pastāv milzumdaudz interesanti kāzu temati, starp kuriem noteikti ir arī jūsu!

Gatavi kāzu ielūgumi, kurus var personalizēt

Kāzu portālā Wedded Society ir atrodami tik daudz kāzu ielūgumi paraugi un kāzu ielūgumu šabloni, kurus jūs varat izmantot, jo tie ir jau gatavi kāzu dizaini, kurus iespējams personalizēt ar jūsu pašu kāzu ielūgumu tekstiem, dizaina elementiem un pats galvenais – kaut arī gatavi kāzu ielūgumi, tiem pieliekot savu individuālo odziņu beigu beigās tie tomēr ir paštaisīti, jo līdz ar ielūgumu paraugiem, tie var tikt papildināti ar unikālām aploksnēm un citām detaļām, piemēram, vaska zīmogu!

Viens lieliskiem veidiem kā piedot odziņu savām kāzu papīrlietām ir zīmogu izmantošana: vaska zīmogs ar kāzu logotipu, ar ilustrāciju, ar datumu vai līgavas un līgavaiņa iniciāļiem. Kāzu ielūgumi paraugi kāzu portālā Wedded Society ļaus jūsu iztēlei vaļu.

Kāzu ielūgumu teksti

Kāzu ielūgumu tekstiem jābūt skaidriem un salasāmiem, protams, tiem jāataino jūsu kāzu stils un individualitāte. Kāzu ielūgumu teksti var arī būt lakoniski un pavisam noteikti, interesanti kāzu ielūgumu teksti paliks vēl labāk viesu atmiņās! Jūs varat  miksēt un kombinēt fontus vai izvēlēties jau gatavus komplektus no portālā pieejamajiem. Kāzu ielūgumu teksts nav mazāk svarīga ielūguma sastāvdaļa.

Ielūgumi uz kāzām ietver būtiskāko informāciju: kāzu datums, ceremonijas vai/un banketa laiks un vieta, uzruna paredz viesa vārdu vai vārdu un uzvārdu (kā jums labāk patīk).  Kāzu ielūgumu teksts vislabāk ir uztverams, ja tas ir no sirds un personisks. Tāpat kā dažnedažādus kāzu ielūgumu paraugus, kāzu portālā  atradīsi arī fontu un tekstu kombinācijas. Kāzu ielūgumu tekstu paraugi var ļoti atvieglot dzīvi tiem, kam ir grūti izdomāt ko rakstīt ielūgumā. Gatavi kāzu ielūgumu paraugi kāzu portālā Wedded Society palīdzēs izvēlēties atbilstošo dizainu un fontus, kā arī dos iedvesmu papīrlietu tekstam.

Kāzu ielūgumi - cenas

Kāzu ielūgumi - cenas ir būtisks jautājums, plānojot kāzu  budžetu. Kāzu portāls Wedded Society ir pirmais portāls Latvijā, kas jaunajiem pāriem piedāvā dizainera veidotus gatavus kāzu papīrlietu un ielūgumu komplektus, kas ir draudzīgi jebkuram kāzu budžetam un ietver nevien ielūguma dizainu, bet arī detaļu kartītes, RSVP, svinību plānu jeb kāzu programmu un Save the date jeb rezervē datumu dizainus!

Ņemot vērā, 2021. gada kāzu tendences, modē ir ekoloģija, tas nozīmē, ka ielūgumi kāzām arī paredz ekoloģisko materiālu izmantošanu. Izvēlies kādu no portāla dizainiem, personalizē jau gatavo kāzu ielūgumu tekstu paraugu un printē uz izvēlētās krāsas  un materiāla papīra! Pārstrādāts papīrs, pašu savākti ziedi vai zāles, skrapbukings, uzraksti ar eko tinti un daudz kas cits, kas papildinās gatavo kāzu ielūgumu no kāzu portāla un piešķirs tam individualitāti. Kāzu ielūgumu izgatavošana pavisam noteikti ir aizrautīgs process un kāzu portāls to ir padarījis daudz vieglāku un interesantāku!

Kā redzat, idejas kāzu ielūgumiem var būt dažādas, kāzu ielūgumu izgatavošana var neprasīt no jums daudz laika un arī līdzekļus, ja izvēlaties kādu no daudzajiem profesionālu dizaineru veidotajiem ielūgumu dizainiem kāzu portālā Wedded Society. Kāzu ielūgumu paraugi ir viegli atrodami un pielāgojami jūsu īpašajai dienai.

Kāzu ielūgumi un ielūgumu komplektu gatavi dizaini un šabloni jūsu kāzām atrodami kāzu portālā Wedded Society – weddedsociety.com ! 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti