Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Kolagēna uzņemšanas nepieciešamība.

Kolagēns uztura bagātinātāja formā ir kļuvis par vienu no pieprasītākajām precēm ne tikai saistībā ar skaistumkopšanu, bet arī mūsu veselību. Pēdējā laikā reklamēts kā brīnumlīdzeklis, kas pievienots gan sejas kopšanas līdzekļiem, matu maskām un šampūniem un pat pārtikas produktiem, taču zinātniski pētījumi liecina ka kolagēna papildus uzņemšanai vislielākā nozīmē ir tieši tad, ja uzņemts kā uztura bagātinātājs. Lai gan kolagēna izstrāde mūsu ķermenī notiek neatkarīgi no tā, vai uzņemam to papildus vai nē, sasniedzot noteiktu vecumu tā sintēze organismā mazinās un kļūst aktuāli to uzņemt papildus. Hidrolizēts kolagēna pulveris, kas nopērkams kolagens.lv ir lieliska iespēja uzņemt Latvijā izstrādātu un Francijā ražotu kolagēnu.

Kolagēna pozitīvā ietekme uz organismu.

Kolagēns rūpējas ne tikai par matu, nagu un ādas mitrināšanu, bet arī par kaulu, locītavu un cīpslu stiprumu un elastību. Papildus tam, tas piedalās arī pilnvērtīgā iekšējo orgānu mitrināšanā un vielmaiņas procesu nodrošināšanā. Kolagēna pozitīvo ietekmi uz organismu apstrīdēt nav iespējams un līdzīgi kā citus uztura bagātinātājus, kas varētu palīdzēt stiprināt organisma aizsargspējas un vispārējo funkcionalitāti, kolagēnu var uzņemt kopā ar pārtiku katru dienu. Hidrolizēts kolagēna pulveris ir bez garšas un smaržas. To var pievienot pat rīta kafijai vai tējai, jo garšu tas neietekmē. Tāpat daudzi izvēlas to vienkārši izšķīdināt ūdenī un izdzert brokastu laikā. Ņemot vērā to, ka ķermenis strādā kā vienota sistēma, ir svarīgi uzņemt arī pilnvērtīgu un uzturvielām bagātu pārtiku ikdienā.

Kā vislabāk uzņemt kolagēnu?

Kolagens.lv uztura bagātinātājs ir hidrolizētā formā, kas palīdz ķermenim labāk uzņemt un pārstrādāt uzņemto kolagēnu. Tas ir viens no dominantajiem strukturālajiem proteīniem cilvēku un dzīvnieku organismā. Aptuveni 30 gadu vecumā kolagēna sintēze organismā sāk palikt lēnāka, kas noved pie rezervju tērēšanas. Tieši šī iemesla dēļ kolagēna papildus uzņemšana nav nepieciešama pirms 30 gadu sasniegšanas. Par kolagēna trūkumu var liecināt matu lūšana un izkrišana, ādas sausums, nagu lūšana, locītavu sastiepumi un sāpes, kā arī ne pārāk laba fiziskā pašsajūta ikdienā.

Uztura bagātinātāju lietošana neaizstāj pilnvērtīgas pārtikas uzņemšanu ikdienā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti