Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kriptomat iegūst ISO atbilstības pārvaldības un kukuļošanas novēršanas sertifikātu

Igaunijā bāzētā kriptovalūtu platforma ir pirmā platforma pasaulē, kuras darbs šajās kritiskajās jomās ir atzīts par labo praksi, un tās kopējais ISO sertifikātu skaits sasniedzis četrus.

TALLINA, IGAUNIJA — FintechX OÜ ir ieguvis ISO 37301 atbilstības pārvaldības sertifikātu un ISO 37001 kukuļošanas novēršanas sertifikātu par savu Kriptomat platformu.

Kriptomat ir pirmā kriptovalūtas birža, kas ieguvusi ISO sertifikātu šajās divās nozīmīgajās jomās. 

“Kriptomat ir apņēmies ievērot labo praksi un nodrošināt nepārtrauktu sava darba uzlabošanu,” uzsver galvenais darbības un integritātes speciālists Dejans Davidovičs. “Jaunie sertifikāti parāda mūsu apņemšanos darboties kā uzticamai platformai nozarē, kas pārāk bieži tiek saistīta ar biedējošiem virsrakstiem par krāpniecību un apšaubāmu praksi. Šie sertifikāti kalpos kā augsta kvalitātes latiņa citām kriptovalūtu platformām.

Jaunie sertifikāti apstiprina FintechX vadošo pozīciju labu standartu ieviešanā kriptovalūtu, Web3 un finanšu tehnoloģiju nozarē. Kriptomat jau iepriekš ir ieguvis ISO 9001 kvalitātes vadības sertifikātu un 2020. gadā kļuva par pirmo kriptovalūtu platformu Eiropā, kas ieguva ISO 27001 sertifikātu informācijas drošības pārvaldībai. 

Organizācijas un privātpersonas vēlas sadarboties ar uzņēmumiem, kuriem var uzticēties, novēroja Hovards Šovs, kurš vadīja ISO tehnisko komiteju, kas izstrādāja 37301 standartu. "Uzticēšanos veido uzņēmuma kvalitātes kultūra, kurā katrs darbinieks sniedz savu ieguldījumu, jo saprot un tic tās svarīgumam," viņš norādīja. "Protams, centrā ir laba vadība un vadības līmenī noteiktas skaidras vērtības."

“Visi mūsu ieviestie ISO standarti ir stratēģisku vadības lēmumu rezultāts, lai izveidotu ilgtspējīgu biznesu, pakāpeniski pievēršoties galvenajām jomām,” atzīst FintechX galvenā juridiskā vadītāja Irēna Dimitriča, kura vadīja standartu ieviešanu. “Pirmkārt, mēs nodrošinām, ka mūsu uzņēmums atspoguļo mūsu apņemšanos nodrošināt drošu un uzticamu vidi, ieviešot ISO informācijas drošības pārvaldības sistēmu. Otrkārt, mūsu klientu atbalsta princips tika modernizēts, 2021. gadā ieviešot ISO kvalitātes vadības sertifikātu. Šogad, ņemot vērā visas regulatīvās izmaiņas un jaunos AML regulējumus Igaunijā, mēs vēlējāmies rādīt piemēru, publiski paziņojot par savu apņemošanos ievērot normatīvos aktus un nodrošināt vidi, kurā nav kukuļošanas.” 

Ārējo auditu, kura rezultātā tika iegūta Kriptomat sertifikācija, veicaslovēņu Bureau Veritas - pasaules vadošais testēšanas, pārbaužu un sertifikācijas pakalpojumu sniedzējs. 

Par ISO sertifikāciju

Starptautiskās standartizācijas organizāciju (ISO) veido nacionālās standartizācijas institūcijas vairāk nekā 160 valstīs. ISO sadarbojas ar starptautiskām organizācijām, valdībām un nevalstiskajām organizācijām, lai dalītos zināšanās un pieredzē un apkopotu visu labāko tirgus praksi, lai to vēlāk ietvertu ISO standartos. 

ISO sertifikācijas pamatā nav īslaicīgs novērtējums, kas apliecina, ka organizācija ir izpildījusi kvalifikācijas prasības noteiktā brīdī. Sertifikāti tiek piešķirti organizācijām, kas ieviesušas prakses un noteikumus, lai nodrošinātu, ka biznesa procesi tiek pārvaldīti, izvērtēti un pastāvīgi uzlaboti. Četri Kriptomat ISO sertifikāti atspoguļo uzņēmuma apņemšanos dokumentēt biznesa procesus, regulāri tos pārskatīt un atjaunot, lai tie atbilstu mainīgajiem apstākļiem un arvien pieaugošajām iekšējām cerībām. 

Par Kriptomat

2018.gadā dibinātais uzņēmums Kriptomat radīja revolūciju kriptovalūtu pasaulē, izveidojot vienkāršāko platformu Eiropā. Kriptomat ir padarījis digitālās finanses tik vienkāršas, ka ikviens var piekļūt kriptovalūtu sniegtajai brīvībai, atklātībai un piepildījumam. Simtiem tūkstošu klientu visā Eiropā uzticas Kriptomat, platformā veidojot un pārvaldot savu kriptovalūtu portfeli. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti