Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Krūšu palielināšana - ne tikai fiziskā, bet arī emocionālā labklājība

Krūšu palielināšana nav tikai fiziska transformācija, bet tā arī būtiski ietekmē emocionālo pašsajūtu. Šī procedūra spēj paaugstināt pārliecību par sevi, vairot pašcieņu un tai arī ir citi daudzpusīgi psiholoģiskie ieguvumi.

Krūšu palielināšanas nozīme un ietekme sievietes dzīvē

Lielākoties sievietes veic krūšu palielināšanu, lai uzlabotu savu ārējo izskatu un sasniegtu savus izskata standartus. Cilvēku dabā vienmēr ir tiekties pēc izmaiņām un iekļauties sabiedrībā. Hroniski jūtot negatīvās emocijas, kas rodas pietiekoši nemīlot sevi un nespējot pieņemt savu izskatu, nelabvēlīgi ietekmē psihi un pat var izraisīt citas psiholoģiskās problēmas. Kāda sava ārēja izskata aspekta izmainīšana nespēj atrisināt visas paškritiskās domas, bet dažreiz tas ir pēdējais solis, lai spētu tās pilnīgi apklusināt.

Pašapziņas izmaiņas pēc operācijas

Viens no tūlītējākajiem efektiem pēc krūšu palielināšanas ir pašapziņas paaugstināšanās gūstot lielāku pārliecību par sevi. Dzīves kvalitāte ir cieši saistīta ar sevis uztveršanu, jo pozitīvāk domājam par sevi, jo arī pozitīvāk uztveram savu dzīvi un apkārtējos vides apstākļus. Paškritiskās domas par savu ārējo izskatu samazinās un ļauj cilvēkam ieraudzīt sevi pozitīvākā un daudz mīlošākā gaismā.

Fiziskā ķermeņa un sava tēla saskaņošana

Bieži vien jūtamies, ka ķermenis neizskatās tā, kā iztēlojamies un redzam to mūsu prātos. Dažreiz pat cilvēki noteiktas rakstura iezīmes saista ar konkrētām fiziskā ķermeņa izskata niansēm. Dažām sievietēm krūšu palielināšana ļauj pilnīgi iejusties savā ādā ne tikai fiziski, bet arī rakstura īpašību ziņā. Šī transformācija pārsniedz estētikas robežas, ļaujot ārējam izskatam saskaņoties ar iekšējo uztveri par sevi.

Mierinājuma rašana pēc smagām traumām un onkoloģiskām operācijām

Krūšu rekonstrukcijas un palielināšanas veikšana, kā atjaunojošā procedūra, būtiski spēj uzlabot cilvēka psiholoģisko labklājību un emocionālo pašsajūtu. Pēc smagām traumām un slimībām ne tikai paliekam ar emocionāliem pārdzīvojumiem, bet bieži vien ar fiziskiem atgādinājumiem par pārciesto. Sievietēm, kurām ir bijis krūts vēzis, dažos gadījumos nepieciešama krūšu restaurācija, tādējādi palīdzot atgriezties ikdienišķajā dzīves ritmā un rodot mierinājumu sava fiziskā izskata atjaunošanā.

Fiziskais izskats ir ietekmējošs faktors mūsu dzīvēs un viena no populārākajām kosmētiskajām operācijām sievietēm ir tieši krūšu palielināšana. Tas nav tikai estētisks uzlabojums, bet arī svarīgs emocionālais un sociālais aspekts.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti