Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Lāzerepilācija: Viss, ko jāzina par matu noņemšanas procedūru ar lāzeru

Lāzerepilācija ir efektīva kosmētiskā procedūra, kas var palīdzēt jums atbrīvoties no nevēlamajiem matiem. Ja jūs vēlaties iegūt gludu un skaistu ādu, lāzerepilācija var būt lielisks risinājums.

Kā darbojas lāzerepilācija?

Lāzerepilācija darbojas, izmantojot intensīvas lāzera gaismas staru, kas ietekmē matu folikulu. Lāzera gaismas staru enerģija tiek absorbēta matos esošajā melanīnā, kas izraisa matu folikulu iznīcināšanu. Tas nozīmē, ka pēc lāzerepilācijas mati var vairs neatjaunoties un neaugt. Tomēr, lai sasniegtu vēlamo rezultātu, jums varētu būt nepieciešama vairākas procedūras.

Kā sagatavoties lāzerepilācijai?

Lai sagatavotos lāzerepilācijas procedūrai, ir svarīgi ievērot dažus ieteikumus. Pirms procedūras, izvairieties no saules staru iedarbības aptuveni 4 nedēļas pirms un pēc procedūras. Turklāt, neizmantojiet vasku, jo tas var izraisīt ādas kairinājumu. Pirms procedūras ieteicams paziņot savam speciālistam par jebkuriem medikamentiem, kuriem jūs varat būt pakļauti.

Kā notiek lāzerepilācijas procedūra?

Lāzerepilācijas procedūra sākas ar aizsargbrilles uzlikšanu uz acīm, lai pasargātu tās no lāzera gaismas staru iedarbības. Pēc tam speciālists turpinās procedūru, virzot lāzera gaismas starus uz ādu, lai ietekmētu matu folikulu. Procedūras ilgums atkarīgs no apstrādājamās zonas lieluma un var būt no dažām minūtēm līdz stundai.

Viena no saloniem, kas piedāvā lāzerepilācijas pakalpojumus ir skaistumkopšanas salons "La Vie Beauté". Šis salons atrodas Rīgas centrā un piedāvā dažādus skaistumkopšanas pakalpojumus. La Vie Beauté piedāvā lāzerepilācijas pakalpojumus dažādām zonām, ieskaitot seju, kājas, rokas un biksītes. To profesionālās komandas sastāvā ir pieredzējuši un kvalificēti speciālisti, kuri nodrošinās, ka jūsu lāzerepilācijas procedūra būs droša un efektīva.

Lāzerepilācijas priekšrocības

Lāzerepilācija var būt lielisks risinājums, ja jums ir nevēlamie mati un jūs vēlaties atbrīvoties no tiem uz ilgu laiku. Lai gan lāzerepilācija var būt nedaudz dārgāka nekā citi matu noņemšanas veidi, tā ir daudz ilgstošāka un ērtāka alternatīva. Ar lāzerepilāciju jums vairs nav jāuztraucas par to, ka nevēlami mati atjaunosies pēc dažām dienām. Lāzerepilācija arī var palīdzēt samazināt iekaisumus un kairinājumu, kas var rasties no citiem matu noņemšanas veidiem, piemēram, vaska.

Kas jāņem vērā pēc lāzerepilācijas?

Pēc lāzerepilācijas ir svarīgi ievērot dažus ieteikumus, lai nodrošinātu labākus rezultātus. Pēc procedūras izvairieties no pārmērīgas saules staru iedarbības un vanna un duša, pirms vēl nav pagājušas 24 stundas. Turklāt, neizmantojiet vasku vai citus matu noņemšanas veidus, kas varētu kairināt ādu, kamēr āda atveseļojas. Lai nodrošinātu efektīvus rezultātus, jums var būt nepieciešams atkārtot procedūru vairākas reizes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti