Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 27. jūnijs
Malvīne, Malvis

Malkas krāsnis – šādas apkures ieguvumi un kā pareizi izvēlēties.

Vai esat pārdomās par malkas krāsns maiņu vai iegādi? Vai esat domājis par mājas apsildīšanu ar malkas apkures iekārtu? Malkas krāšņu un malkas plīšu interneta veikala ceplis.eu speciālists Ernests Elings-Eliass sniegs atbildes uz jautājumiem, kuri ir aktuāli klientiem. Ceram, ka šī informācija Jums noderēs!

Kādi ir ieguvumi, ja vēlos apkurināt māju ar krāsni?

Malkas krāsns apkurei mājvietā ieguvumu ir daudz. Lūk, trīs svarīgākie no tiem:

1.Jūs esat atbildīgs par apkures izmaksām.

Vēl joprojām malka ir vislētākais veids kā apkurināt mājokli, protams, jāskatās arī kādu apkures iekārtu izvēlaties. Ja izvēlaties malkas krāsni, tad tai, salīdzinot ar citiem apkures veidiem, būs zemākā cena. Taču ir jārēķinās ar to, ka malkas krāsns visaktīvāk izdala siltumu, kad tajā kurās malka, tāpēc ziemā tā būs bieži jāpiemet klāt. Mēs piedāvājam ne tikai plašu izvēli ar malkas krāsnīm, bet arī siltuma akumulācijas krāsnis. Šīs krāsns cena būs ievērojami augstāka, no 2800 EUR, taču Jūs iegūstat siltuma atdevi mājvietai visas dienas garumā! Siltuma akumulācijas krāsnis vairāk ir paredzētas cilvēkiem, kuri dodas prom no mājām agrā rītā un atgriežas vēlā vakarā vai arī vēlas papildināt krāsni ar malku pēc iespējas retāk. Jo šai krāsnij būs nepieciešama malkas ielāde vienu vai divas reizes dienā, tā izdalīs siltumu no astoņām līdz pat 12 stundām.

2.Drošība neparedzamās situācijās.

Lielie, centralizētie enerģijas avoti nav īpaši uzticami. Piemēram, kad vētra pārtrauc elektrības padevi, siltumsūknis, gāzes katls nevar darboties, taču malkas krāsns turpina izdalīt un uzturēt siltumu. Principā malkas krāsns ir vienīgais siltuma avots, kas mūsdienās spēj funkcionēt bez elektrības. Kā arī, bieži vien, dzīvojot ārpus pilsētas, pat nav tāda iespēja, ka var pieslēgties pie citiem apkures veidiem un tieši malkas krāsns ir viens no vienkāršākajiem un efektīvākajiem veidiem kā bez problēmām jebkurā vietā var iegūt siltumu.

3.Dvēseles piešķiršana mājvietai.

Malkas krāsnij piemīt īpašs valdzinājums. Krāsns ievieš mājā dzīvību, kad, apsēžoties blakus krāsniņai, var raudzīties ugunī un sarunāties ar sev mīļiem cilvēkiem vai arī ziemā, tikko ienākot mājās un sajūtot to siltumu, kuru izstaro malkas krāsns.

Kā zināt, cik liela jauda ir nepieciešama malkas krāsnij?

Standarta aprēķins ir tāds, ka 1kW atbilst 10m2, bet ir jāņem vērā dzīvesvietas griestu augstums, parasti tas tiek rēķināts kā 2,5 metri. Vēl nozīme ir siltinājumam, kurā gadā ir būvēta māja, cik caurstaigājamas ir istabas. Parasti apkures iekārtas ņem ar drusku lielāku jaudu nekā ir nepieciešams. Ja ir 30m2 liela telpa, mūsu ieteikumus ir skatīties krāsni ar jaudu ap pieciem līdz sešiem kW. Taču var arī ar lielāku, lielai daļai krāsnīm ir primārā un sekundārā gaisa padeve, ar kuru var kontrolēt izdalītā siltuma intensitāti telpā. Mazāku jaudu par nepieciešamo mēs neiesakām, jo jaudu vienmēr var samazināt, bet nevar palielināt.

Kur ir atrodamas kvalitatīvas malkas krāsnis un plītis par draudzīgām cenām?

Malkas krāsnis un plītis tirgo daudzi, tās var atrast daudzkur. Uzskaitīsim ieguvumus, kādēļ ir vērts tās iegādāties pie mums, ceplis.eu interneta veikalā:

1.Veidojam informatīvus video par katru no krāsniņām, ko varat apskatīt mūsu mājaslapā zem katras preces apraksta, Youtube (CEPLIS – Malkas krāsnis un plītis) vai Facebook (CEPLIS – Malkas krāsnis un plītis).

2.Mājaslapā ir detalizēti aprakstīta visa informācija par precēm – sākot no apkures iekārtu izmēriem līdz tam, cik garas malkas pagales ieiet kurtuvē utt.

3.Piedāvājam bezmaksas piegādi visā Latvijā un dāvinām klāt pirkumam dūmvadu komplektu.

4.Mums ir uz klientu balstīts serviss, piemeklējam atbilstošu preci klienta vēlmēm.

5.Lielākā daļa apkures iekārtu mums ir uz vietas noliktavā, tas nozīmē, ka pasūtot krāsni vai plīti pie mums, saņemsiet to 2-4 darba dienu laikā.

6.Iesakām meistaru, kurš uzstāda malkas apkures iekārtas, tādējādi nodrošinot labāko cenu uzstādīšanai.

7.Visām precēm ir 5 gadu garantija.

Varat apskatīties malkas apkures iekārtu klāstu ceplis.eu internetveikalā vai arī pēc iepriekšēja pieraksta atbraukt uz mūsu izstāžu zāli, kas atrodas netālu no Spuņciema. Izstāžu zālē ir daudz vairāk preču, nekā internetveikalā!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

No kādiem materiāliem izbūvēt terasi?

Nav labākas vietas, kur pavadīt saulainas dienas, kā paša dārzā. Diemžēl, Latvijā pat vasarās bieži līst lietus. Par laimi, ir iespējams rast patvērumu no nokrišņiem, izbūvējot dārza terasi. Tā ļ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti