Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Mēbeles katrai mājai veikalā MebelOffer

Nekur nav tik labi kā mājās. Sērijveida dzīvoklis Rīgā, privātmāja Pierīgā, Jūrmalā, lauku viensēta vai vasarnīca – tas, ko saucam par mājām noteikti atšķirsies, bet katrā mājoklī ir vajadzīgas mēbeles. Pielāgojiet tās savam interjeram, modes tendencēm, gaumei, vajadzībām un finansiālajām iespējām.

Mēbeļu veikals MebelOffer piedāvā kvalitatīvas mēbeles ikvienai istabai par pieņemamu cenu. Atrodiet visu sev vajadzīgo mūsu internetveikalā vai nāciet ciemos uz mūsu mēbeļu saloniem un aplūkojiet preces klātienē.

Plašajā klāstā pieejamas gultas, dīvāni, skapji, kumodes, galdi, krēsli, sekcijas, pufi, tahtas, kušetes, TV galdiņi, virtuves mēbeles vai mēbeles bērnistabai. Mūsu piedāvājumā ir vairāki tūkstoši dažādu mēbeļu no Latvijas un ārzemju ražotājiem. Sadarbībā ar transporta uzņēmumiem nodrošinām jūsu izvēlēto mēbeļu piegādi uz mājām vai biroju.

Turpinājumā aplūkosim Mebeloffer priekšrocības.

Mīkstās mēbeles katrai gaumei un vajadzībai

Esam pārliecināti, ka mūsu daudzveidīgajā piedāvājumā atradīsiet visu sev nepieciešamo un citi mēbeļu veikali Rīgā vairs nebūs nepieciešami. Neatkarīgi no tā, vai esat mūsdienu, minimālisma, tradicionālā vai eklektiskā (jauktā stila) interjera dizaina piekritējs, MebelOffer būs laba izvēle.

Vajadzīgi dīvāni? Šeit - https://www.mebeloffer.lv/Divani pieejami visu iecienītie izvelkamie (ar veļas kasti) un stūra dīvāni, kā arī bērnu dīvāni un mīksto mēbeļu komplekti.

Pasūtot mēbeles internetā, pievērsiet uzmanību to izmēram. Nav nekas nepatīkamāks, kā atvedot dīvānu uz mājām atklāt, ka tas īsti neiet izvēlētajā vietā. Lai izvairītos no šādiem pārpratumiem internetveikalā varat šķirot mēbeles pēc to izmēriem (platums, garums, augstums).

Vēlaties labāk izgulēties? Iespējams, viss, kas nepieciešams ir jauns gultas matracis. Šeit - https://www.mebeloffer.lv/matraci atradīsiet visus populārāko matraču izmērus vienvietīgām un divvietīgām gultām. Izmēri variē no 80x200 un 90x200, līdz 180x200 un 200x200 cm. Iespējams arī pasūtīt matraci jūsu izvēlētā izmērā.

Izdarot pirkumu, varat izvēlēties matrača vēlamo cietības līmeni (mīksts, vidēji cits, ciets) un matrača veidu (pocket atsperes vai bez atsperēm). Pieejami arī ērti virsmatrači, kas var uzlabot miega kvalitāti arī guļot uz jau ilgāku laiku lietota matrača.

Korpusa mēbeles – mantu uzglabāšanai un darbam

Nav noslēpums, ka pāru attiecībās kašķi nereti izceļas tieši par nekārtību mājās. Ja ģimenē vēl aug bērni, problēmas ar mantu kārtošanu ir gandrīz vai ieprogrammētas.

Sadaļā Korpusa mēbeles - https://www.mebeloffer.lv/korpusa-mebeles atradīsiet mēbeles, kas nodrošinās, ka visas mantas mājās stāv savā vietā. Drēbju skapji, vitrīnas, kumodes, moduļu sistēmas, virtuves mēbeles palīdzēs organizēt saimniecību pārskatāmā veidā.

Pie korpusa mēbelēm jāmeklē arī TV skapīši, krēsli, galdi un, protams, rakstāmgaldi. Ja strādājat no mājām vai pavadāt lielu daļa laika sēžot pie galda, noteikti sapratīsiet, cik svarīgi ir iegādāties mēbeles, kas atbilst jūsu izmēram un nodrošina maksimālu komfortu. Mebeloffer ir viss vajadzīgais.

Bērnistabas mēbeles un mēbeles jauniešiem

Bērni aug ātri un attiecīgi jāpielāgo arī viņiem vajadzīgās mēbeles. Atšķirībā no pieaugušajiem, bērnu mēbeles nereti ir spilgtās, jautrās un izaicinošās krāsās. Ja mājokļa platība ir ierobežota noderēs izvelkamās divvietīgās gultas, kas ļauj pārdomāti izmantot dzīves telpu.

Pieprasītas ir arī drošas divstāvu gultas. Vairākiem modeļiem zem gultas ir papildus iestrādātas atvilktnes, kas nodrošina, ka bērnistabā valda lielāka kārtība. Ja plānojat pirkt divstāvīgu gultu, vēlams jau iepriekš izrunāt ar bērniem, kurš gulēs otrajā stāvā.

Visas jauniešiem un bērnistabai paredzētās mēbeles varat atrast šajā sadaļā - https://www.mebeloffer.lv/bernu-jauniesu-mebeles Bez jau pieminētajām gultām te ir arī rakstāmgaldi, krēsli, plaukti un dažādas funkcionālās mēbeles. Vajadzīgs stūra dīvāns bērnistabai? Tos atradīsiet raksta sākumā pieminētajā sadaļā – Dīvāni.

Klients pirmajā vietā

Mēbeļu veikals Mebeloffer uzskata, ka katrs klients ir vērtība. Mūsu zinošie speciālisti var konsultēt jūs par visām katalogā pieejamām mēbelēm. Atbildes uz jautājumiem varat saņemt e-pastā: [email protected], pa telefonu 24800536 vai mūsu veikalos Rīgā un Jūrmalā.

Veikala ilgstošās darbības laikā, esam palīdzējuši ļoti daudziem Rīgas un Latvijas iedzīvotājiem atsvaidzināt interjeru un iekārtot mājokļus pilnībā no jauna. Pārliecinieties arī jūs par Mebeloffer piedāvāto mēbeļu priekšrocībām jau šodien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

4 biežāk pieļautās kļūdas, rakstot CV

Laba un kvalitatīva CV izveidošana aizņem laiku - procesa laikā ir tik daudz nianšu pie kā jāpiedomā. Iepazīstieties ar četrām biežāk pieļautajām kļūdām, rakstot CV un paturiet tās prātā, lai nākamrei...

Saules paneļi: Kas jāzina pirms iegādes?

Saules paneļi ir šobrīd populārs risinājums, kas ļauj gan samazināt ar elektroenerģiju saistītās izmaksas, gan rūpēties par vidi. Taču, lai saules paneļu sistēmas uzstādīšanā ieguldītais patiešā...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti