Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Mobilie telefoni – ierīce, bez kuras mūsu ikdiena nav iedomājama

Kas ir mobilais telefons? Vai tā ir ierīce tikai saziņai vai tomēr kas vairāk? Ja kādreiz mobilie telefoni bija kas pavisam jauns tehnoloģiju vēsturē, tad šodien bez šīs ierīces nav iedomājama mūsu ikdiena. Mobilais telefons vairs nepilda tikai vienu funkciju, tas nu ir aizņēmis ļoti daudzas nišas – navigators, dators un ziņu lapa. Bez tam cilvēkiem ir tieksme tiekties pēc brendiem. Tikai retais domā par ērtībām un cenu, vairums stāv stundām garās rindās, lai tiktu pie jaunākā modeļa “ābolīša”.

Zīmols un tehniskais risinājums

Bez šaubām populārākie zīmoli mobilo telefonu tirgū ir Apple un Samsung. Toties agrāk, kad tikko tikai sāka parādīties modernie mobilie telefoni, līderis bija Nokia. Nokia iekaroja tirgu ne tikai ar savu telefonu izturību un funkcionalitāti, bet arī ar to, ka tie bija dizainiski skaisti un interesanti. Nokia ražotie modeļi bija krāsaini, aprīkoti ar lukturīšiem un gaismiņām, ieviesa interesantas melodijas – to visu gribēja jaunieši un skolēni.

Šobrīd Nokia ir atgriezies tirgū pēc samērā ilgas prombūtnes. Un ticiet vai ne, viņi atkal sagriezuši pasauli ar kājām gaisā. Kamēr citi ražotāji tiecas pēc ar vien modernākiem risinājumiem, Nokia vēršas pie tiem, kuri ir noguruši no tehnoloģijām – ar telefonu, kas ir vienkāršāks par vienkāršu, Nokia 3310 tādā pašā dizainā kā pašos pirmsākumos. Šis telefons ir nopērkams interneta veikalā 220.lv, kur ir ļoti plaša dažādu zīmolu un modeļu mobilo telefonu izvēle katrai gaumei. Šeit iegādājami tādu ražotāju telefoni kā Apple, Samsung, CAT, Prestigio un citi. Cenas ir draudzīgas, ikviens atradīs tieši to, kas ne tikai maciņam draudzīgs, bet arī tehniski izcils un vizuāli skaists. Skatīt šeit.

Apple nebeidzamā ēra

Par šo zīmolu viedokļi dalās. Vieni Apple pielūdz kā ko svētu, citi saka, ka nekad sev šādu telefonu neiegādāsies. Un katram ir sava taisnība. Apple ir zīmols, kas slavens visā pasaulē. Katru gadu sagaidām jaunus modeļus. Cilvēki Amerikā stāv bezgalīgi garās rindās pēc paša jaunākā Apple modeļa, kad tas tikko parādās veikalos.

Latvieši nav tik traki un ir spējīgi nedaudz pagaidīt, tomēr jaunāko modeli vēlas daudzi. Tiem, kas grib kaut nedaudz ietaupīt un neskrien pēc paša jaunākā – nogaidiet kaut nedaudz, jo tiklīdz parādās jauns modelis, vecie kļūst lētāki.

220.lv piedāvā Apple produkcijas mobilos tālruņus – jaunākos modeļus ar visiem pieejamiem atmiņas kapacitātes veidiem un dažādās krāsās un dizainos. Interneta veikalā 220.lv iespējams iegādāties arī Limited edition sarkanās krāsas Iphone 8 un Iphone 8 Plus.

Apple produkcija nav tikai zīmols un stils, tā ir populāra ar savu vienkāršību un tai pat laikā izcilo veiktspēju. Ja jums pieder Apple mobilais telefons, jūs zināt, cik ātrs tas ir, uzticams un vienkāršs lietošanā. Daudzi baidās no tā, ka Apple mobilajos telefonos nav pieejama latviešu valoda. Tomēr tas netraucē lietošanai – ikonu izvietojums ir viegli pārredzams, lietošana nesagādā nekādas problēmas arī tad, ja uzstādāt angļu vai krievu valodu.

Mobilais telefons ir mūsu labākais draugs. Mēs to turam pie rokas, lai ko arī darītu. Tomēr atcerieties, īstā dzīve ir šai pus ekrānam. Nolieciet kaut uz brīdi savas viedierīces, lai pavadītu laiku kopā ar draugiem, ģimenēm, lai palasītu labu grāmatu, vai dotos kārtīgā pastaigā. Īsta saruna ir daudz labāka kā virtuāla.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties tualetes podu?

Mūsdienās tualetes pods ir ikdienas nepieciešamība, kā arī būtiska vannas istabas dizaina un funkcionalitātes sastāvdaļa. Mēs to izmantojam daudzas reizes dienā, tādēļ tā izvēlei ir liela nozīme mūsu...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti