Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Noderīgi padomi bērnu ziemas apģērbu izvēlei internetā

Meklējot nepieciešamo preci internetā, daudzi lietotāji ievada preces nosaukumu, tādējādi mēģinot atrast vajadzīgo. Atverot mājaslapu, vispirms ir jāpārliecinās par tās drošību! Ja veikals nav pazīstams, jāpameklē arī atsauksmes, lai neiekristu krāpnieku nagos. Interneta veikals 220.lv piedāvā iepirkties droši un bez riska!

Virsdrēbju izvēle

Lai bērnam būtu gan silti, gan ērti, virsdrēbes ieteicams izvēlēties par vienu izmēru lielākas. Mazākam bērnam praktiskāks būs viendaļīgs kombinezons, kuru viņš pats varēs gan uzvilkt, gan novilkt. Šāds kombinezons vienmērīgi nosegs visu bērna augumu pat visaktīvākajiem mazuļiem, tādēļ vecākiem nebūs jāuztraucas par spēlēm sniegā. Sniegs nevarēs iekļūt zem bērna virsdrēbēm.

Lielākiem bērniem jau var izvēlēties divdaļīgu kombinezonu ar regulējamām bikšu lencēm. Iespējams, ka bikses derēs arī nākamajā ziemā. Šāda kombinezona priekšrocība, tā ir jakas ērtā novilkšana braucot automašīnā vai, piemēram, iepērkoties veikalā. Bērns nesakarsīs un pēc tam nesasals.

Ziemas apģērba elastība ir ļoti svarīga, lai bērns varētu kustēties brīvi. Labāk izvēlēties savelkamu piedurkņu un bikšu galus, kā arī savelkamo jostu. Tas pasargās bērnu no sniega iekļūšanas zem virsdrēbēm un nodrošinās labāku siltumizolāciju.

Svarīgs ir arī materiāls, par ko jāpārliecinās preces aprakstā. Cik necaurlaidīgs tas ir pret vēju un mitrumu, kā audumā iestrādātā membrāna spēs nodrošināt termoregulāciju? Tāpat jāpārliecinās par apģērba siltinājumu, izvēloties to atkarībā no bērna vecuma un aktivitātes.

Interneta veikalā 220.lv atrodami dažādu zīmolu, piemēram, iemīļotie Huppa kombinezoni ziemas prieku baudīšanai. Zīmola piedāvātās ziemeļvalstu dizaina virsdrēbes ir modernas, siltas un izturīgas.

Zābaku izvēle

Būtiskākais zābaku izvēlē: tiem jābūt ērtiem, ergonomiskiem un ūdens necaurlaidīgiem. Lai vienā sezonā nebūtu jāpērk divi zābaku pāri, protams, jānosaka arī pareizais izmērs. Mērot bērna pēdiņu, jāmēra tā, lai priekšā paliktu pāri viens centimetrs. Tad bērnam zābaki nebūs par lielu vai nespiedīs.

Pēdējā laikā ir tendence iegādāties Kuomi zābakus dažādiem gadalaikiem. Kuoma zābaki bērniem tiek ražoti pēc ekskluzīvām somu tehnoloģijām, izmantojot labākos izejmateriālus. Tie ir viegli, ūdensnecaurlaidīgi, ar papildus vilnas siltinājumu un neslīdošu zolīti, kā arī krāsaini, kas bērniem ļoti patīk.

Cepures un šalles izvēle

Mazākiem bērniem cepurei būtu jābūt sasienamai, bet šallei tādai, kas aizsargā no vēja. Izvēloties galvassegu, kas apvieno cepuri un šalli, kā piemēram, Maximo ķiveri – galvassegu, vienmēr būs nosegtas bērna ausis un kakls, samazinot saaukstēšanās risku. Svarīgs ir arī dabīgs materiāls, lai pastaigas vai sniega prieku baudīšanas laikā bērns nesasvīstu.

Cimdu izvēle

Vislabāk izvēlēties mitrumnecaurlaidīgus cimdus, jo bērnam gribas gan pataustīt apsnigušu kociņu pastaigas laikā, gan uztaisīt sniega piku. Auduma cimdi ātri vien kļūst mitri un ir jāpārvelk. Tas nozīmē, ka vienmēr līdzi ir jābūt pārvelkamajiem cimdiem, kas ir nepraktiski un steigā var aizmirsties mājās.

Izvēloties ziemas apģērbu bērnam, ir jāatceras, ka bērna āda ir ļoti jūtīga, tādēļ var ātri apsaldēt. Apmeklējiet mūsu interneta veikalu un izvēlieties visu nepieciešamo, lai bērns varētu brīvi un ērti kustēties gan pastaigājoties, gan arī baudot ziemas priekus.

Interneta veikals 220.lv piedāvā drošus pirkumus, palīdzību pa telefonu vai e-pastu (24 / 7), apmaksu tiešsaistē vai preces saņemšanas brīdī, kā arī 0,5% no pirkuma summas atgriešanu 220.lv naudas veidā. Iepērcieties ātri un ērti! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Drošā ķīmija ar "Biolar"

Cilvēki, kas ir tālu no ķīmijas jomas, dažreiz ļoti piesardzīgi izturas pret nozari un tās produktiem. Tas lielā mērā ir saistīts ar tā saucamiem "bīstamības apzīmējumiem", kas tiek drukāti ...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti