Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Sagatavojieties Ziemassvētkiem laikus!

Tuvojas gada mierpilnākais un maģiskākais laiks. Brīdis, kad ikvienam no mums gribas apstāties un to izbaudīt. Baudīt salto āra gaisu un sniegpārsliņu pieskārienu. Baudīt gaišumu, kas nāk no sniega kupenām un neskaitāmajām lampiņu virtenēm māju logos un pagalmos. Baudīt tikko ceptu pīrāgu un piparkūku smaržas, un karstvīnu, kas tiek pildīts glāzēs. Baudīt laiku, ko pavadām ar mīļajiem un priecāties par dāvanām, kas sarūpētas.

Steiga, ko rada ikdiena, lielai daļai no mums kavē laikus sagatavoties Ziemassvētkiem. Bieži vien dienā, kad iededzam pirmo svecīti adventes vainagā, attopamies, ka pavisam drīz klāt būs visu mīļie, baltie svētki.

“Kur palikuši logu dekori? Pērn izdega lampiņu virtene! Mums vajag jaunu briedi pagalmā! Ko lai dāvina bērniem vai vecākiem?” Noteikti ikvienam ir pazīstami šādi izsaucieni. Kur iegādāties visu nepieciešamo Ziemassvētkiem? Interneta veikals 220.lv būs tas, kas Jums vajadzīgs. Preces plašā klāstā, kuras varat izvēlēties bez steigas un grūstīšanās, ērta apmaksa un ātra piegāde katru dienu.

Adventes kalendāri

Īpašas sajūtas mēdz mūs pārņemt jau gaišajā adventes laikā. Adventes vainags ar svecītēm vai adventes svečturis logā. Ikviena gaismiņa, ko iededzam savā mājoklī, dod mums mieru un labsajūtu. Tāpat kā mums, tā arī mūsu bērniem šis laiks ir īpašs, tādēļ izvēlieties radošus, saldus vai relaksējošus adventes kalendārus gan bērniem, gan pieaugušajiem. Šāds adventes kalendārs iepriecinās un sildīs sirdi katru dienu, līdz pat pašam Ziemassvētku vakaram.

Dekorācijas

Kas gan visvairāk piesaista šajā gaidīšanas laikā? Noteikti daudzi piekritīs, ka visvairāk mēs apbrīnojam izgaismotos namus, pagalmus, pilsētu parkus. Lampiņu virtenes dažnedažādās krāsās un variācijās, kas apmirdz māju jumtus un pagalmos augošās eglītes vai augļu kokus, ziemeļbrieži ar kamanām, un rūķis, kas sveicina no kaimiņa pagalma. Atcerieties, ka šāds dekors sildīs ne tikai Jūsu, bet arī kaimiņu un garāmgājēju sirdis.

Lai šī svētku sajūta būtu vēl spēcīgāka, svētkus vajag ienest arī savās mājās. Saldumu zeķes, eņģeļi, rūķi, sniegpārsliņas, zvaigznes, sniega bumbas, kā arī citas Ziemassvētku dekorācijas lieliski iederas ikvienā mājā.

Pat tad, ja Jums ir neliels dzīvoklis vai neesat lielu un uzkrītošu dekorāciju cienītājs, ir iespēja izvēlēties nelielus palodzes, plaukta vai galdiņa dekorus. Ņemot vērā to, ka bērniem īpašu prieku sagādā pašu veidoti rotājumi, pieaugušie var ņemt palīgā savu radošo pusi un kopā ar savām atvasēm izgatavot skaistas dekorācijas no eglīšu rotājumiem vai gaismiņu virtenēm. Kopā pavadītais laiks un ieguldītais darbs sniegs gandarījumu,  radot patiesu prieku.

Eglītes un to rotājumi

Protams, Ziemassvētki nav iedomājami bez svētku eglītes. Ikviens no mums to steidz uzpost un izgreznot. Viena daļa cilvēku izvēlas braukt uz mežu un nest mājās dabīgo egli, taču tikpat skaistas ir arī mākslīgās. Tās cilvēki izvēlas dažādu aspektu dēļ – nebirst skujas un nav jācērt skaistums, par kuru iespējams priecāties mežā.

Kā viena, tā otra veida egles ir skaistas, kad tajās tiek iekarinātas dekoratīvās bumbas, lāstekas, sniegpārsliņas un cita veida eglīšu dekori. Pats aizraujošākais ir tas, ka mūsdienās katrs cilvēks savai “Ziemassvētku karalienei” var izvēlēties rotājumus dažādās krāsās un izmēros. Eglīšu rotājumi plašā izvēlē arī atrodami interneta veikalā 220.lv.

Kluss klauvējiens pie durvīm Ziemassvētku vakarā  un visu sirdis sastingst, skatieni sastopas. Kas tas varētu būt? Kas gan ir gaidītākā persona Ziemassvētku vakarā? Bērni skrien pie durvīm, jo visi – kā lieli, tā mazi gaida Ziemassvētku brīnumu.

Lai kā mums negribētos atzīt, šajā maģiskajā laikā arī mums, pieaugušajiem, gribas ticēt brīnumam un mirdzošām acīm skatīties, kā arī mūsu mīļajiem mirdz acis. Tādēļ kaimiņš vai draugs ir gatavs iekāpt Ziemassvētku vecīša kostīmā, uzvilkt garo balto bārdu, apaut kājās lielos sniega zābakus un likt pār plecu dāvanu maisu, lai ar skaļu HO-HO-HO ierastos Jūsu mājās, iepriecinātu, apdāvinātu, klausītos sagatavotos dzejolīšus un dziedātu kopīgas Ziemassvētku dziesmas.

Lai ietērptu savu Ziemassvētku vecīti, atrastu Ziemassvētku aksesuārus, ieskaties 220.lv! Ziemassvētku dāvanas atradīsi šeit!

Lai visiem radošs, gaišs un mīlestības pilns šis Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Priecīgus svētkus!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti