Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ukrainas Atbalsta diena

Ukrainas vēstniecība Latvijā un biedrība “Agendum” aicina piedalīties Ukrainas atbalsta dienas izsolē un vēlajām brokastīm šo piektdien, 23. februārī, plkst. 12.00-15.00 viesnīcas "Radisson BLU Latvija Conference & Spa Hotel" 26. stāva restorāna "Skyline Bar".

https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/137258

24. februārī apritēs jau divi gadi kopš Krievijas negaidītā un nežēlīgā uzbrukuma Ukrainai. Šo divu gadu kara gadu laikā tūkstošiem ukraiņu zaudējuši savu dzīvību, bet vēl vairākiem desmitiem tūkstošu citu ir bijis jāpamet savas mājas, meklējot patvērumu blakus esošajās valstīs, tostarp Latvijā.

23. februārī Ukrainas vēstniecība Latvijā kopā ar organizāciju "Agendum", kas Ukrainas bruņotajiem spēkiem nogādājusi jau gandrīz 2200 spēkratu, organizē izsoli Ukrainas atbalstam. Tās laikā dalībniekiem būs iespējams iegādāties unikālus, Latvijas un Ukrainas draudzību apliecinošus priekšmetus, kā arī dažādu slavenību lietas, tādā veidā sniedzot savu finansiālo atbalstu.

Pasākumu atklās Ukrainas ārkārtējais un pilnvarotais vēstnieks Latvijas Republikā H.E. Anatolijs Kucevols, kā arī biedrības “Agendum” pārstāvja un “tviterkonvoja” aizsācējs Reinis Pozņaks.

Pasākuma laikā tiks izsolīti Ukrainas un Latvijas slavenību sagatavoti ziedojumi. Līdzekļi, kas tiks iegūti no pārdotajām ieejas biļetēm, kā arī izsoles ieņēmumi tiks novirzīti Ukrainas un tās iedzīvotāju vajadzībām biedrības "Agendum", kas plašāk pazīstama kā “tviterkonvojs”, īstenoto projektu ietvaros. 

Izsoli vadīs Toms Zvirbulis, galerijas Birkenfelds īpašnieks, bet par izsoles muzikālo pavadījumu rūpēsies DJ Markus Riva.
Izsolīto priekšmetu sarakstā atrodams gan 50 gadu vecs konjaks “Shustoff” no Odesas konjaka rūpnīcas, T krekls ar slavenā Ukrainas boksera Volodimira Kļičko autogrāfu, Ukrainas vīriešu basketbola izlases krekls ar parakstiem un 2 VIP biļetes uz Ukrainas un Portugāles spēli 25.02.2024., 3 stundu brauciens ar labāko speciālo spēku armijas transportlīdzekli tirgū – VR FOX u.c. 
Ar izsoles lotēm var iepazīties šeit: https://www.birkenfelds.lv/lv/izsoles/ukrainas-atbalsta-dienas-izsole-2024-gada-23-februari.

Biļetes uz pasākumu:

https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/137258

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti