Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Veļas mašīna ar žāvētāju – plusi un mīnusi

21. gadsimts ir piedzīvojis lielus tehnoloģiskus sasniegumus, un veļas mazgāšana nav atstāta novārtā. Viens no labākajiem izgudrojumiem ir veļas mašīna ar žāvētāju - iespējams iegūt ne tikai tīras, bet jau sausas drēbes. Izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība? Protams, kā jau katrai ierīcei, arī veļas mašīnai ar žāvētāju ir savas priekšrocības un trūkumi, tādēļ, ja plāno šāda veida pirkumu, izvērtē, vai tas tiešām sniegs vēlamo rezultātu. Lai Tu varētu pieņemt labāko lēmumu, šajā rakstā esam apkopojuši plusus un mīnusus veļas mašīnai ar žāvētāju!

Plusi

Ietaupa vietu

Tā kā žāvētājs ir iebūvēts veļas mašīnā, iespējams ietaupīt vietu, kas tiktu izmantota divām atsevišķām ierīcēm. Šāda ierīce ir lieliska piemērota cilvēkiem ar ierobežotu mājokļa platību.

Ietaupa finanses

Ņemot vērā, ka ierīce ir daudzfunkcionāla, iespējams ietaupīt finanses, kas tiktu tērētas divu atsevišķu ierīču iegādei.

Nepieprasa manuālu iesaisti

Veļas mašīna ar žāvētāju pēc mazgāšanas cikla beigām patstāvīgi pārslēdzas uz žāvēšanas režīmu, tādējādi nav nepieciešams gaidīt brīdi, kad veļa ir izmazgājusies un to var izkarināt.

Saudzīgāka pret veļu

Veļas mašīnas - žāvētāja kombinētie bloki ir veidoti ar horizontālās ass veltni, līdz ar to asā daļa ir vērsta pret ārpusi un veļa tiek mazgāta saudzīgāk. Tāpat, pateicoties mūsdienu modernajām tehnoloģijām, ierīce spēj patstāvīgi noteikt, kāds režīms būs piemērots apģērbam.

Likvidē līdz pat 99,9% baktēriju

Jaunākajos veļas mašīnas - žāvētāja modeļos ir iebūvēta alergēnu novēršanas funkcija, kas spēj likvidēt līdz pat 99,9% baktēriju. Šī ierīce efektīvi atbrīvojas arī no putekļu ērcītēm, kas ir viens no visbiežākajiem elpceļu problēmu cēloņiem.

Mīnusi

Process ir garāks

Veļas mašīna ar žāvētāju veic divas funkcijas, mazgāšanu un žāvēšanu, līdz ar to kopējais process ir garāks nekā standarta mazgāšanas cikls. Vidēji tās ir aptuveni 3-4 stundas, atsevišķiem modeļiem pat 6 stundas. Ja ģimene ir liela, katram ir savas vajadzības un tīras drēbes bieži nepieciešamas nekavējoties, iesakām iegādāties atsevišķu veļas mašīnu un atsevišķu žāvētāju.

Žāvē tikai pusi no maksimālās ietilpības

Žāvētājs, kas iebūvēts veļas mašīnā, spēj izžāvēt tikai pusi no maksimālā ielādes daudzuma, tātad, ja tiek mazgāts liels daudzums veļas, iespējams, veļa būs jāžāvē divos dažādos ciklos, kas prasīs papildu laiku un izmaksas. Turklāt laikā, kad tiek izmantots tikai žāvētājs, nevar mazgāt veļu.

Atsevišķi modeļi patērē daudz ūdens

Tā kā žāvētāja kondensatora mehānisms dzesēšanai izmanto ūdeni no krāna, atsevišķi modeļi žāvēšanai izmanto iespaidīgu ūdens daudzumu - līdz pat 210 litriem. Tas ir papildus ūdenim, kas tiek izmantots veļas mazgāšanai, līdz ar to šādas ierīces var būt ļoti izšķērdīgas.

Secinājums

Veļas mašīna ar žāvētāju ir lieliski piemērota aizņemtiem cilvēkiem, kas vēlas, piemēram, no rīta ielikt drēbes ierīcē, savukārt vakarā uzņemt drēbes jau tīras un sausas, vai lielām ģimenēm, kur mēdz uzkrāties pamatīgas veļas kaudzes. Galu galā, cik cilvēku – tik viedokļu! Ja šaubies par šīs ierīces efektivitāti, vari izvēlēties divas atsevišķas ierīces, veļas mašīnu un veļas žāvētāju.

Ja aktuāla veļas mašīna ar žāvētāju, ieskaties interneta veikalā Elkor.lv. Interneta veikals piedāvā iegādāties arī citas sadzīves ierīces, kas var palīdzēt ikdienas gaitās - ienāc un izvēlies sev uzticamu palīgu!

 

 

 

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti