Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

WEYERGANS un UNA aicina jūs uz sadarbības projektu — pretnovecošanās procedūru kursu sejai, kaklam un dekoltē zonai


Daudzas priekšrocības un plusi, jo sejas, kakla un dekoltē zonas āda tiek vienmērīgi atjaunota, pievēršot īpašu uzmanību problēmzonām. Šīs metodes kalpo arī kā starta mehānisms audu reģenerācijai un atjauno ādā tās bioloģiskos procesus.
•    Modernā ārstnieciskā kosmetoloģija piedāvā plašu šādu metožu klāstu. Vācijas kompānija WEYERGANS HIGH CARE jau 30 gadu veic medicīnisko tehnoloģiju pētniecību un inovācijas, radot spēcīgu pamatu skaistumkopšanas nozares attīstībai.
•    «Ir gudri rūpēties par savu veselību jau laikus, lai nākotnē varētu izvairīties no nepatīkamām problēmām,» skan WEYERGANS moto.
•    Latvijā varam izbaudīt šīs kompānijas sniegtās veselīgās skaistumkopšanas iespējas WEYERGANS CENTROS un STUDIJĀS — licencētās iestādēs, kas piedāvā kompleksu pieeju cīņai ar novecošanos — daudzveidīgas aparātu procedūras, profesionālu kosmētiku ādas kopšanai mājas apstākļos, kā arī uztura bagātinātājus saistaudu nostiprināšanai. WEYERGANS speciālisti ir profesionāļi, kuri regulāri papildina zināšanas Latvijā un Vācijā atbilstoši firmas augstajiem standartiem un metodikām.

Aicinām piedalīties projektā dāmas trīs vecuma grupās:

30—40, 40—50, 50—60 gadi. Visām projekta dalībniecēm jāpiesakās izvēlētajā WEYERGANS CENTRĀ vai STUDIJĀ līdz 2013. gada 20. jūlijam  (projektā piedalās 5 CENTRI un 3 STUDIJAS).

No 20. jūlija līdz 20. augustam dalībniecēm tiks veikts viņām piemērotu procedūru kurss ar 25% atlaidi.
Kursā ietilpst vismaz divu metožu kombinācijas (4—8 reizes atkarībā no izvēlētajām tehnoloģijām). Vienas kombinētās procedūras cena bez atlaides ir 35—100 lati.

Katram no saloniem un studijām tiks izvēlēta (pēc profesionāliem kritērijiem) sava reklāmas seja, pavisam  8 dalībnieces.
Šīm dalībniecēm kurss tiks veikts ar 40% atlaidi, un viņu pirms un pēc procedūru attēli tiks publicēti augustā un septembrī žurnālā UNA.

Kristālu pīlings, elektroporācija, ābolu cilmes šūnu vai botox analoga neinvazīva ievadīšana, mezoliftings, vakuuma masāža, ultraskaņa, hialurona ievadīšana lūpās ar UV gaismas palīdzību, skābekļa jonu kupols — tie vairs nebūs tikai intriģējoši svešvārdi.
Speciālisti komentēs rezultātus un paskaidros, kāpēc tika izvēlēta tā vai citāda metode. Sekojiet šim projektam un iepazīstieties ar modernām, veselībai nekaitīgām pretnovecošanās metodēm!


Īpašs bonuss visām projekta dalībniecēm

Par brīvu — 3 procedūras mainīgā spiediena kapsulā Vacustyler!
VACUSTYLER — asinsvadu pasīvais treniņš, vēnu mazspējas, asinsvadu sklerozes un insulta profilakse, organisma attīrīšana un saistaudu nostiprināšana.
Pieejama tikai WEYERGANS CENTROS.
WEYERGANS STUDIJĀS tiks veiktas par brīvu 3 procedūras ķermenim — BODY WRAPPING (ķermeņa ietīšana) vai SLIDE STYLER (gaisa zābaki).


Gaidīsim jūs WEYERGANS centros
Rīgā:
•    Antonijas 10, tālr. 67331198, www.weyergans-hcc.lv;
•    Dzelzavas 70, tālr. 67137159, www.weyerganscare.lv;
•    Brīvības gatvē 414/k. 2, tālr. 28449155 www.salonsamela.lv;
•    Antonijas 24, tālr. 25413047, www.weyerganscentrs.lv
Valmierā:
•    Stacijas 14a, tālr. 2542476, www.salonsstella.lv

WEYERGANS studijās
Rīgā:
•    Tērbatas 14, tālr. 67139993, www.attirance.com;
•    Stirnu 10, tālr. 29549001;
•    K. Barona 77, tālr. 29797852, www.laida.lv

WEYERGANS zīmola oficiālais izplatītājs Baltijā:
SIA «Stella-A.B.», tālr. 67801165.
Vairāk informācijas: www.weyergans.lv




Žurnāla UNA izvēlētā simpātija saņems dāvanā WEYERGANS kosmētiku Ls 200 vērtībā no WEYERGANS  zīmola pārstāvja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti