Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

ZEISS optikas veikali: inovatīvi redzes korekcijas risinājumi ikvienam

Pateicoties mūsdienu tehnoloģiskajiem risinājumiem un iespējām, ir pieejami dažādi risinājumi, kas atgriež ne tikai redzes asumu, bet uzlabo kopējo dzīves kvalitāti. ZEISS optikas veikali ir kvalitātes garants un ziniet – Jūsu acīm tiks sniegta vislabākā aprūpe!

ZEISS – kur tehnoloģijas satiekas ar zinātni un zināšanām

Mūsdienu pasaulē digitālās ierīces ir kļuvušas par neatņemamu dzīves sastāvdaļu, taču to ietekme uz redzes veselību ne vienmēr ir pozitīva. Kā norāda AOA (American Optometric Association) pētījums: "Ilgstoša digitālo ekrānu lietošana var izraisīt acu pārslodzes simptomus, piemēram, acu sausumu, nogurumu un neskaidru redzi." Tāpēc ir svarīgi ne tikai izvēlēties kvalitatīvas optiskās ierīces, bet arī praktizēt veselīgus digitālo tehnoloģiju lietošanas paradumus.

ZEISS zīmols optikas un optoelektronikas nozarēs darbojas jau vairāk nekā 175 gadus, ieņemot stabilu līdera pozīciju. Viena no uzņēmuma pamatvērtībām ir spēja nodrošināt bezkompromisa kvalitāti, ko atzinīgi novērtē miljoniem cilvēku visā pasaulē. Sekojot līdzi tendencēm visā pasaulē, arvien tiek radīti jauni risinājumi redzes kvalitātes uzlabošanai kā pieaugušajiem, tā arī bērniem.

Tā, piemēram, ir izstrādāts risinājums – redzes pārbaudes modelis, kas ļauj identificēt būtiskākās redzes īpatnības. Optikas salons piedāvā veikt unikālu ZEISS Experience redzes pārbaudi, kas ir atbilstoša visām mūsdienu cilvēka prasībām un vajadzībām. Redzes pārbaude tiek veikta, izmantojot kvalitatīvo ZEISS aparatūru.

Viss Jūsu redzes veselībai

Redze ir viena no vissvarīgākajām maņām, tādēļ par to ir jārūpējas, regulāri pārbaudot savu acu veselību. Pārbaude ir jāveic arī cilvēkiem, kuriem ikdienā nav nekādu šķietamu sūdzību, jo tieši izmeklējuma laikā ir iespējams identificēt potenciālos draudus, jau savlaicīgi novēršot to attīstības risku nākotnē. Patlaban Latvijā ir divi ZEISS optikas veikali, kas atrodas t/c “Akropole Alfa” un “Spice”. Tajos ir iespējams iegādāties ne vien kvalitatīvas brilles, kontaktlēcas un to aksesuārus, bet var pieteikties arī redzes pārbaudei.

Vizītes laikā tiek izvērtēti cilvēka skatīšanās ieradumi, individuālās redzes īpatnības, mērīts acs spiediens. Nepieciešamības gadījumā ir iespējams veikt padziļināto redzes pārbaudi. Ko tas nozīmē? Būtībā tā ir tīklenes audu diagnostika, lai apstiprinātu vai noliegtu kādu patoloģiju esamību. Izmeklējums ir nesāpīgs, tādēļ no tā nav jābaidās.

Labākais risinājums, piemēram, par atbilstošākajām brillēm tiek rasts, ņemot vērā katra pacienta individuālās vajadzības, iespējas un arī gaidas attiecībā uz redzes korekcijas palīglīdzekli.

Piesakoties redzes pārbaudei, ZEISS optikas veikali nodrošina šādas iespējas:

  • redzes profila izveide. Pateicoties i.Profiler®plus tehnoloģijai, pāris sekunžu laikā tiks izveidota tā saucamā “acs karte”, kas ir tikpat unikāla, cik pirkstu nospiedumi. Katrā acī tiek veikti vismaz 1500 mērījumi, tāpēc ir iespējams diagnosticēt dažādas patoloģijas, piemēram, tuvredzību, tālredzību, augstākās pakāpes aberācijas u. c.;
  • acu virsmas mikroskopiskā izmeklēšana. Acs priekšējās un aizmugurējās daļas pārbaude, kas ļauj noteikt sausās acs sindromu vai plakstiņu malas iekaisumu. Savukārt tīklenes un nerva izmeklējums apstiprina vai izslēdz aizdomas par diabētisko retinopātiju, tīklenes plīsumu vai makulas deģenerāciju;
  • redzes darbības analīze. Analīze tiek veikta, izmantojot Visuphor 500 aparātu, kas optometrijā tiek uzskatīts par zelta standartu. Ar ierīces palīdzību tiek noteikts redzes asums, labākais koriģētais redzes asums, kā arī tas, cik pilnvērtīgi funkcionē abas acis. Nepieciešamības gadījumā optometrists izraksta briļļu vai kontaktlēcu recepti.

Mūsdienīgi redzes korekcijas palīglīdzekļi ikviena dzīvesveidam

ZEISS optikas centrs ir vieta, kur iegādāties patiesi kvalitatīvas optiskās briļļu lēcas vai kontaktlēcas. Lai arī briļļu lēcu ražošanā tiek izmantotas atšķirīgas inovācijas un tehnoloģiskie risinājumi, tomēr to visu mērķis ir uzlabot redzes asumu, sniedzot vairākas būtiskas priekšrocības. Piemēram:

  • maksimāli skaidra redze krēslas un nakts laikā, samazinot atspīdumu;
  • dabiska krāsu uztvere;
  • plašāks redzeslauks.

ZEISS optikas veikali nodrošina iespēju iegādāties arī individuāli izstrādātas briļļu lēcas, kas ir radītas, pamatojoties uz redzes pārbaudes ietvaros veiktajiem mērījumiem, un ir pielāgotas konkrētās personas redzes vajadzībām.

Ja speciālists ir izrakstījis brilles redzes uzlabošanai, tās ir jānēsā ikdienā, tādējādi saglabājot savu acu veselību. Nepieciešamības gadījumā var lūgt mūsu zinošo un atsaucīgo speciālistu palīdzību tāda briļļu ietvara piemeklēšanā, kas vislabāk komplimentēs sejas vaibstiem un koptēlam. Atceries – brilles nav tikai redzes korekcijas palīglīdzeklis, bet vienlaikus arī stilīgs un gaumīgs aksesuārs.

ZEISS optikas veikali – vieta, kur inovācijas satiekas zināšanām – unikālu risinājumu radīšanai. Esi lietas kursā par savu acu un redzes veselību un neatliec vizīti pie speciālista. Izmeklējumam ir iespējams pieteikties tiešsaistē vai zvanot pa tālruni, izvēloties sev piemērotāko laiku un datumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli

Izcel savas mājas dizainu ar betona dakstiņu jumtu

Pareizi izvēlēts jumts var būtiski ietekmēt jūsu mājas kopējo estētiku. Betona dakstiņu jumts – kopējo vides atmosfēru. Tas ne tikai nodrošina izturību un ilgmūžību, bet arī piešķir šarmantu el...

Reklāmraksti

Vairāk Reklāmraksti