Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Arēnas Rīga ledu šova Disney on Ice vajadzībām krāsos ar 1000 litriem baltas krāsas

Lai sagatavotu mājvietu gaidāmajam šovam _Disney on Ice, Arēna Rīg_a tiek pārveidota par krāsainu Disneja ledus karaļvalsti ar gandrīz 900 kvadrātmetrus lielu ledus laukumu. Jaunais ledus tiks liets sešās dienās, tam tiks izmantoti 50 000 litri ūdens. Turklāt, ledus tiks papildus krāsots ar 1000 litriem speciālas baltās krāsas, informēja šova _Disney on Ice _rīkotāji.

Uz sagatavotā ledus tiks uzstādītas krāsainas šova dekorācijas, kurās 2.un 3.februārī izrādes Svinības! laikā gados jauni un veci rīdzinieki tiks iepazīstināti ar 52 iemīļotākajiem Disneja varoņiem.

Izrādes veidotāji sola, ka skatītāju acis žilbs ne tikai no prasmīgi izpildītiem slidotāju trikiem, bet arī no mākslinieku kostīmiem un grimiem, kā arī inovatīviem pirotehnikas brīnumiem, kurus sagatavojuši Amerikas pirotehnikas meistari.

Kopumā izrādes laikā tiks demonstrēti 22 dažādi priekšnesumi, kas atspoguļos dažādu svētku tradīcijas - dzimšanas dienas ballītes, Helovīnu, Valentīndienu, tradicionālās havajiešu dzīres, Brazīlijas karnevālu, Japānas ķiršu ziedēšanas svinības Sakuru, Ķīnas Jauno gadu, Ziemassvētkus, Mardi Gras un citus.

Disney on Ice mākslinieki un tehniskais personāls Rīgā ieradīsies ar 11 šova piederumu konteineriem, kā arī ar trim papildu konteineriem, kuros tiks vesti līdzi dažādi suvenīri.

Disney on Ice trupa uzstāsies četrās izrādēs - divās izrādēs latviešu valodā un divās - krievu valodā. Biļetes uz izrādi iegādājamas Biļešu Servisa kasēs vai www.bilesurerviss.lv.

Disney on Ice šovu Svinības! Rīgā organizē pasākumu organizatori SEVEN Live, kas pieder Lietuvas izklaides kompānijas grupai SEVEN Entertainment.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko