Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

FOTO: Spēka demonstrējumi Dienas Ābeļdārzā

Dienas Ābeļdārzā otrdien notika ieskaņas pasākums Vislatvijas Spēka dienai, kura norisināsies 15. septembrī. Pasākuma mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu un apzināties sporta nozīmi ikdienā. Pirmo vietu AS Diena darbinieku konkurencē izcīnīja informāciju sistēmu administrators Rihards Krišlauks, pievelkoties 21 reizi.

Vislatvijas Spēka diena ir projekts, kuru jau otro gadu pēc kārtas organizē Latvijas dzelzceļš sadarbībā ar Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrību (LIVSB). Tās galvenais mērķis ir mudināt sabiedrību domāt par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, kā arī apzināties labas fiziskās formas nozīmi ikdienas dzīvē.

"Latvijā ir maratoni, velomaratoni, kas jau ir parādījuši cilvēku izturību, bet mēs gribam cilvēkus aicināt uz kaut ko netipisku, bet tai pat laikā vienkāršu un statistiku parādošu lietu - pievilkšanos," Dienai norādīja LIVSB valdes priekšsēdētājs Māris Šlēziņš.

Svētdien, 15.septembrī, no plkst. 9 līdz 14 visā Latvijā 60 spēka punktos ikviens varēs bez iepriekšējas pieteikšanās parādīt savu spēku, pievelkoties pie stieņa. Savukārt vakarā piecas stiprākās meitenes un pieci stiprākie puiši Rīgā sacentīsies finālā. Tāpat tiks apkopota statistika par kopējo pievilkšanās reižu skaitu gan atsevišķi pa pilsētām, gan visu Latviju kopā. Pērn apmēram 3000 dalībnieku pievilkušies 28484 reizes, no tām 27488 reizes vīrieši.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko