Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Jūrmalā visas dienas garumā notiks ziemas sporta svētki

Sestdien notiks Jūrmalas ziemas sporta svētki, kuros piedalīties tiek aicināts ikviens veselīga un aktīva dzīvesveida piekritējs, turklāt dalībniekiem būs iespēja iegūt vērtīgas balvas - kopējais balvu fonds ir 10 000 eiro, informē sporta svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Kindzule.

Jūrmalas ziemas sporta svētku dalībnieki varēs izvēlēties startēt 10 kilometru vai piecu kilometru slēpošanas distancē, kā arī bērniem būs sava īpaša distance. Pasākumā var piedalīties arī tie, kuriem nav sava slēpošanas ekipējuma, jo būs pieejama slēpju noma un inventāra tehniskā apkope. Piemērotas aktivitātes varēs atrast ne tikai slēpošanas entuziasti, jo plānotas arī aizraujošas atrakcijas gan bērniem, gan pieaugušajiem - skeletona testa braucieni, hokeja sitiena stipruma mērīšana, biatlona šaušana, vizināšanās ar sniega pūšļiem, sniega piku mešanas sacensības, bērnu radošās darbnīcas un daudzi citi pārsteigumi.

Moller's piecu kilometru un 10 kilometru skriešanas distanču un piecu kilometru nūjošanas distances starta laiks ir viens - plkst.11. Starta numuru izņemšana sāksies plkst.9.30.

"Mūsu mērķis, organizējot sporta pasākumus, vienmēr ir bijis veicināt aktīvu un veselīgu garu Latvijas un arī citu valstu iedzīvotāju vidū. Jūrmalas ziemas sporta svētki ir arī sociāls projekts, jo ikvienam skolēnam, kas vēlas piedalīties pasākumā, kā arī bērniem dalība ir bez maksas. Ziemas sporta veidi, īpaši distanču slēpošana, vienmēr bijuši iecienīti Latvijas iedzīvotāju vidū, tāpēc aicinām piedalīties grandiozā notikumā. Turklāt pasākumā būs padomāts ne tikai par slēpotājiem, bet ikvienu, kas vēlas sākt jauno gadu aktīvi un veselīgi," par pasākuma ideju stāsta tautas maratonu kustības aizsācējs Latvijā - Alpha Baltic vadītājs Lauris Špillers.

Pasākumu vadīs un par uzmundrinošu atmosfēru rūpēsies Jūrmalas ziemas sporta svētku vadītāji - TV seja Anna Rozīte un grupas Musiqq dalībnieks Emīls Balceris. Visas dienas garumā par muzikālo noformējumu gādās Toms Grēviņš.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko