Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Vērmanes dārzā norisināsies lielo leļļu svētki

Vērmanes dārzā svētdien jau ceturto gadu norisināsies Lielo Leļļu un Talismanu svētki, vēsta pasākuma organizatori.

Svētku ietvaros notiks lielo leļļu gājiens pa Rīgas ielām un pirmo reizi skatītāju balsojumā tiks noskaidrots titula "Latvijas Gada Talismans 2013" ieguvējs.

Dažādas aktivitātes Vērmanes dārzā sāksies jau plkst. 11. Ierodoties pasākumā, ikviens apmeklētājs saņems balsošanas kartiņu, ar kuru būs iespēja nobalsot par savu mīļāko talismanu vai lielo lelli.

Plkst.12 uz Vērmanes dārza skatuves varēs iepazīties ar visiem svētku dalībniekiem - Valsts Policijas tēliem Runci Rūdi un Bebru Bruno, Gutta Guttiņiem, Cepumiņu Selga, Jelgavas pilsētas talismanu Alnīti, Jāņa Rozes grāmatnīcu uzticīgo draugu Kaskabati, Latvijas Nacionālā Orķestra palīgu LeNeSOnu, Zaķi, Biti un Lapsu no LIDO pasaku nama, Mikipeli Minniju, internetveikala Nuko.lv talismanu Nuko, brāļus Rimantus - Lāzeraci un Svītrkodu, Vivuci un Zvaigzni no Rimi tirdzniecības centriem, dzīvnieku patversmes Labās mājas talismanu Robinu un citus tēlus.

Savukārt plkst.13 ikviens svētku apmeklētājs varēs pievienoties lielajām lellēm un talismaniem svētku gājienā pa Rīgas ielām - no Vērmanes dārza gājiena dalībnieki dosies Vecrīgas virzienā. Tur gājiens dosies cauri Līvu un Doma laukumiem, bet gājiens noslēgsies, ejot gar Brīvības pieminekli atpakaļ uz Vērmanes dārzu.

Pēc svētku gājiena Vērmanes dārzā norisināsies skatītāju balsojums, lai noskaidrotu titula "Latvijas Gada Talismans 2013" ieguvēju, bet uz lielās skatuves dažādus priekšnesumus sniegs lielās lelles un talismani. Skatītāju balsojuma rezultāti tiks paziņoti plkst.16.

Svētki noslēgsies ar jautro diskotēku, kurā piedalīsies arī atraktīvās lelles.

Visas dienas garumā apmeklētājus Vērmanes dārzā priecēs arī piepūšamās atrakcijas, dejas, kā arī lielo leļļu un talismanuu īpaši sagatavotie pārsteigumi - radošās darbnīcas, degustācijas, loterijas un citas aktivitātes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko