Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Arī šogad 4finance Labie Darbi un SMScredit.lv aicina uz talku dzīvnieku patversmē Ulubele

Drēgnais laiks tuvojas un patversmē ir iekrājušies nepaveiktie darbi, tāpēc 4finance Labie Darbi un SMScredit.lv aicina uz lielo rudens talku 12.septembrī dzīvnieku patversmē Ulubele, lai kopīgiem spēkiem palīdzētu sagatavot patversmes teritoriju gada aukstajiem mēnešiem. Šogad plānots zāģēt un skaldīt malku, vest un līdzināt smiltis suņu voljēros, mazgāt logus un veikt citus nozīmīgus patversmes sakopšanas darbus.

"Šis laiks Ulubelē ir bijis ļoti sarežģīts, palīgu skaits sākot no pavasara un visu vasaru ir bijis minimāls, mēs nerīkojām brīvprātīgo instruktāžas, cilvēcības skoliņas, kā rezultātā ir iekrājušies lielie patversmes sakopšanas darbi. Ievērojot visus valstī noteiktie pulcēšanās ierobežojumus un drošības pasākumus arī šogad kopā ar 4finance Labie darbi un SMScredit.lv organizēsim rudens talku, kurā viens no lielākajiem darbiem būs malkas zāģēšana, vešana un kraušana. Katru dienu Ulubelē strādā 20 cilvēki, šādus lielos darbus mēs varam paveikt tikai pateicoties brīvprātīgajiem palīgiem. Aicinu ikvienu no jums ņemt līdzi draugus, radus, ģimeni vai kolēģus un 12.septembrī doties uz Ulubeli, lai kopīgi vienotos lielajam darbam," skaidro patversmes vadītāja Ilze Džonsone.

Ulubele ir bez saimnieka palikušo dzīvnieku patvērums - slimnīca, policija un pansionāts vienuviet. Patversmei nav iespējas aizslēgt durvis vai pārtraukt darbu uz nenoteiktu laiku, arī ārkārtas stāvoklī tā darbojās pilna laika režīmā, jo dzīvnieki ir jābaro, jākopj, jāved pastaigās nepārtraukti. Ik dienu šos pienākumus veic 18-20 darbinieki, lielākiem darbiem laika neatliek, tāpēc ir nepieciešama brīvprātīgo palīdzība.

"Atsaucoties uz Latvijas dzīvnieku patversmju aicinājumiem palīdzēt, ārkārtas situācijas laikā 4finance Labie darbi un SMScredit.lv sniedza atbalstu vairākām dzīvnieku patversmēm. Aktualizējot problēmu, labdarības kampaņās aicinājām iesaistīties arī sociālo tīklu lietotājus, kas kārtējo reizi ļāva secināt, ka palīdzēt gribētāju loks dzīvnieku problēmu risināšanai ir ievērojams. Jau vairākus gadus organizējam talku dzīvnieku patversmē Ulubele un šis gads nebūs izņēmums, tā ir iespēja visiem palīdzēt gribētājiem vienas dienas laikā paveikt neiespējamo un atvieglot ikdienu tās darbiniekiem. Ceru, ka arī šoreiz būs tikpat liela atsaucība no brīvprātīgo puses un no talkas mājās dosies ne tikai apmierināti talcinieki, bet arī kāds no četrkājainajiem draugiem”, skaidro 4finance izpilddirektors Gvido Endlers.

Šogad dzīvnieku patversmē Ulubele Stopiņu novadā, Līčos, talkosim 12. septembrī no plkst. 10.00. Aicinām brīvprātīgos palīgus pieteikties www.labiedarbi.lv.

Labdarības iniciatīva 4finance Labie Darbi iestājas par idejām, kas palīdz veidot labāku Latviju. 4finance Labie Darbi finansiāli un ar brīvprātīgo palīdzību atbalsta projektus un cilvēku idejas, kas veido atbildīgu sabiedrības attieksmi pret dzīvniekiem; veicina sabiedrības dzīves līmeņa paaugstināšanos; sekmē atbildīgu attieksmi pret dabu; sniedz atbalstu talantīgiem jauniešiem sportā, kultūrā un citās jomās, kā arī veicina aktīvu un veselīgu dzīvesveidu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko