Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Jēgpilni izvētīt

Labs paziņa reiz pēc mana ieteikuma pa laikam atbrīvoties no nevajadzīgām mantām pārmeta, ka atsakos no savas pagātnes. Nē, nevis atsakos, bet atbrīvojos no visa liekā, ar ko cilvēks, pašam nemanot, apaug no dienas dienā.

Tiesa, vētīšana nav viegla, ikreiz jāsaņemas, jāsagaida noskaņojums. Būs arī gandarījums, ja nodarbošanos var padarīt jēgpilnu.

Aizvadīto divu nedēļu laikā kārtējo reizi, kā pati smejos, man bija uznākusi "lēkme". Ķēros klāt skapjiem, plauktiem, kārbām un kastēm. Pirmkārt, svarīgi neatslābt, un, otrkārt, nesākt izvētīto pārskatīt atkārtoti, sak`, varbūt kas kādreiz vēl noderēs.

Visu sašķiroju divās grupās. Savas vēl labās, bet jau kādu laiku nenēsātās drēbes saliku vienā maisā. Tās krustdēls jau nākamajā dienā aizveda uz saviem laukiem, izlika pie vietējā veikala. Otrajā maisā kārtīgi ielocīju nolietojušos gultas veļu, virspalagus, spilvendrānas, dvieļus, pledus. Sarunāju kaimiņieni, kas arī iztukšoja savus "krājumus". Padzirdējusi par mūsu "akciju", cita kaimiņiene līdzi iedeva uz mākoņu maliņas aizgājušās sunītes gultiņu, traukus un pāri palikušo barību. Visu aizvedām uz dzīvnieku patversmi. Māja kļuva jūtami gaišāka un brīvāka, plaukti vieglāk sakārtojami. Taču galvenais – reiz labi kalpojušas, bet tagad nevajadzīgās lietas nevis izmetu mēslainē, bet devu tām otro iespēju būt noderīgām tiem, kuriem jelkā varu palīdzēt, varbūt sasildīt. Pašai prieks. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko