Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Horoskops Jaunajam - 2023. gadam

2023. gada horoskopu piedāvā izdevums SestDiena.

Jaunais gads sola globālu un daudziem arī personīgo pārmaiņu laiku. Vēl neesam īsti atguvušies no pasauli aptvērušās pandēmijas, bet planēta jau saspringusi neprātīgā Kremļa agresora izraisītā Ukrainas kara šausmu dēļ. Jebkurā brīdī arī mēs varam atrasties uz frontes līnijas, taču dzīvosim ar gaišu skatu nākotnē. Cilvēki 2023. gadā alks pēc miera, veselības, sirsnības un mīlestības. Zvaigznes sola labu gadu aktīviem un dzīvespriecīgiem cilvēkiem, bet nīkulīgu – vaimanātājiem un pasīviem dzīves vērotājiem. Piešķiriet vērtību katrai savas dzīves dienai, ticiet un ceriet, domājiet labas domas! Lai miers uz mūsu vienīgās mīļās zemes un cilvēkiem labs prāts!

AUNS. Gada pirmajos mēnešos veiksmīgs atlabšanas periods pēc pandēmijas likstām, pietiks spēka ikdienas gaitām. Tomēr izvērtējiet, vai neesat uzņēmušies pārāk daudz. Uzmaniet veselību, iespējama pārdegšana. Pavasarī spēsit sakārtot jautājumus, kas attiecas uz darbu. Iegūtā pieredze noderēs ilgiem gadiem uz priekšu. Vasaras vidū jāiegrožo kāda notikuma raisītās negatīvās emocijas. Neatlieciet ar ģimeni kopā izlolotus plānus. Uz rudens pusi kļūsit stiprāki, gūsiet drošības izjūtu. Nav vēlams pamest valsti uz ilgāku laiku. Neveidojiet attiecības spontāni, bet kāda tikšanās var pāraugt laimīgā ilgtermiņa tuvībā. Ziemā vēlams būt īpaši piesardzīgiem, neriskēt. Gādājiet, lai sadzīviskas likstas neiznīcina labus nodomus.

VĒRSIS. Profesionālo darbu izdosies veikt mājās. Kāds nozīmīgs notikums personīgajā dzīvē. Ģimene un māja jūs sargās no pasaules vējiem. Gada pirmajos mēnešos ar atjautību un rosīgu garu bez nopietniem šķēršļiem sasniegsit cerēto. Necentieties uzreiz ieviest kārtību visās jomās, virzieties uz priekšu soli pa solim. Pavasarī radīsiet motivāciju drosmīgam lēmumam. Šaubu brīdī nenoraidiet uzticama cilvēka atbalstu. Gūtās atziņas izlaidiet caur savas pieredzes sietu. Vasarā iespējamas reformas darbā. Varat pakāpties karjerā, bet tas paņems daudz radošā spēka. Uz rudens pusi lemsit vīt ligzdiņu jau noskatītā vietā. Ziemā padomājiet par drošiem ieguldījumiem. Daļu naudas ieguldiet ģimenes veselības apdrošināšanā.

DVĪŅI. Vēlams gadumijas apņemšanās uzrakstīt uz papīra un arī pildīt. Daudz kam pietrūks laika, jo sirds var būt mīlestības pārņemta. Ja neizdosies saskaņot raksturus, jaunās attiecības nebūs ilgas. Pavasarī izlemsiet mainīt nodarbošanos, un jaunie pienākumi prasīs zināšanu papildināšanu. Bieži nāksies paļauties uz pašu spēkiem. Atbalsts no malas nāks negribīgi. Vasarā bizness atdzīvosies. Vairs nevajadzēs skaitīt santīmus, taču uzkrājumi veidosies lēni. Vieglāk kļūs, atbrīvojoties no praktiskajai dzīvei nevajadzīgā, taču tas būs darbs ilgākam laikam. Nolemsiet šķirties no sirdij ierastām lietām. Rudenī izvairieties no uzskatu sadursmēm un attiecību saasināšanās ar atvasēm. Gada nogalē var nākties uzņemties mantojuma lietu sakārtošanu.

VĒZIS. Necīnieties par savu taisnību ar dūrēm. Daudzas lietas nokārtosies, ja otram nedarīsit to, kas nepatīk jums pašiem. Visa gada garumā nav ieteicams ņemt kredītus vai aizdot naudu. Gada pirmajā ceturksnī darbā iespējama štatu samazināšana, taču uztveriet to bez panikas. Pieredze un zināšanas palīdzēs iekārtoties arī jaunā vietā. Pavasarī labas pārmaiņas ģimenē. Varbūt mainīsit īrētu dzīvesvietu uz pastāvīgu, ģimenē var ienākt mīļš cilvēks. Atvase izlems studēt ārzemēs. Savu atvaļinājumu pārcelsit uz rudeni. Iespējami tālāki ceļi vai atpūta tuvinieku lokā laukos. Laba saskaņa atvašu starpā. Rudens un ziemas periodā svarīgi uzmanīt veselību. Uzturiet kontaktus ar ģimenes ārstu. Sakārtojiet vienuviet ģimenes un dzimtas dokumentus.

LAUVA. Ziemas mēnešos mainīsit prioritātes. Pavasarī jūsu vaļasprieks var kļūt par pelnošu biznesu – tam gan būs nepieciešama pacietība un neatlaidība. Necentieties darījumos iesaistīt tālākus radiniekus. Daudzo darbu dēļ neaizmirstiet par atpūtu. Rudens sākumā var būt neskaidrības un pārpratumi ģimeniskās attiecībās. Atturieties no kaismīgām emocijām. Saglabājiet vēsu prātu, nomieriniet ģimenes locekļus. Centieties notiekošajā saskatīt labas lietas. Izdosies sakārtot jauno dzīvesvietu. Turiet kārtībā un viegli pieejamus svarīgus dokumentus. Nenozīmīgas domstarpības nedrīkst kļūt par ģimenes strīdu objektu. Kopīgi apspriediet izdevumu samazināmo daļu un atcerieties, ka svarīgi atlikt naudu veselībai un izglītībai.

JAUNAVA. Aktīvi un spara pilni darbosities pārzināmajā jomā, tomēr gads sāksies ar nemieru sirdī. Galvenais uzturēt un saglabāt veselību. Pārskatiet savu vērtību skalu, apziniet ģimenes resursus. Pavasarī atturieties no iesaistīšanās daudzsološā darījumā, ja nejūtat tam legālu pamatu. Vasarā savlaicīgi sakārtojiet plānotam braucienam nepieciešamos dokumentus, būtu labi iegūt arī visaptverošu informāciju par galamērķi. Otrajā pusgadā vēlams ievērot taupības režīmu. Rudenī klausiet intuīcijai jaunu draugu izvēlē. Norobežojieties no apkārtējo valodām un viedokļiem. Lai kādi vēji pūstu no intrigantu puses, dzīvojiet savu dzīvi. Atturieties no domu izteikšanas portālos, neļaujiet ar to aizrauties arī atvasēm.

SVARI. Gada sākums gaišu cerību pilns. Esiet līdzcietīgi un garīgi stipri. Neturieties malā no sabiedrībā ritošajiem procesiem. Savu spēku un gudrību izmantojiet labos nolūkos. Ja pavasarī klajā nāk slēptas lietas, viltība un draudi, nebaidieties – labais uzvarēs. Vasaras nogalē var rasties interpretācijas kļūmes nozīmīgā darbā, tās būs jālabo. Izdosies atjaunot senas domubiedru kopas draudzības saites. Jūtot spēku izsīkumu, iekārtojiet vairākus īsākus atvaļinājumus. Rudenī un ziemā labas perspektīvas pavērsies jaunajiem speciālistiem. Cieniet kolēģus, iejūtieties kolektīvā, rosieties, rīkojiet prāta vētras. Ģimenē ar atvasēm runājiet par kārtību, skaidrību un tīrību. Paudiet maigumu un cieņu dzimtas sirmgalvjiem.

SKORPIONS. Gada sākumā daudz darba, jauni kontakti, saistošas izklaides. Spēciniet organismu ar vitamīniem, pastaigām, pozitīviem iespaidiem, sportojiet. Pavasarī nolemsit pārkārtot mājokli. Daudziem saspringts mācību laiks. Vasarā nav ieteicams tiekties pēc ekstrēmiem piedzīvojumiem. Būs ciešāk jāsavelk josta, veltiet spēku ziemā uzkrāto parādu kārtošanai. Izvairieties no ieilguša noguruma vai naudas problēmu radītām nesaskaņām ģimenē. Nelolojiet nepiepildāmas ilūzijas. Gada otrajā pusē darbā slēdziet tikai ilgtermiņa oficiālus līgumus. Mazie darbi atņems spēku un kavēs jūs realizēt nopietnas ieceres. Rudens pusē varat bildināt mīļoto cilvēku. Pasaulē var nākt atvase, kurai dosit neparastu un stipru vārdu. Kāds no bērniem lems apgūt dzimtā populāru profesiju.

STRĒLNIEKS. Gada prioritāte būs rūpes par ģimenes emocionālo komfortu. Nepadosities emocijām, cīnoties par naudīgāku vietu zem saules. Rīkojieties godīgi, atbilstoši iespējām. Pavasarī vieglāk veiksies darbi, kuriem jau ziemā būs sakārtotas nopietnas iestrādes. Pietiks uzņēmības tikt galā ar konkurentu radītiem šķēršļiem. Darbu apjoms liks pārcelt uz vēlāku laiku plānoto vasaras atvaļinājumu. Ja ģimenē nepildīsit saistošus pienākumus un norunas, rudenī varat nonākt personīgo attiecību krīzē. Pateicoties tuvu draugu atbalstam, izdosies saglabāt ģimeniskās saites. Atvasēm pusaudžu vecumā savs prāts un darīšanas – turiet roku uz pulsa, atbalstiet un esiet aktīvi kopīgos pasākumos. Ziemā uzmaniet savu vecāku veselību. Jūsu sirsnība uzturēs tuviniekos možumu.

MEŽĀZIS. Gads var sākties ar kādas problēmas risināšanu. Nāksies uzņemties līdera lomu, izdarīt būtiskus labojumus kolēģu izstrādātajos plānos. Taču veiksies labāk, nekā bijāt cerējuši. Pavasarī atturieties no kredītsaistību veidošanas. Dalieties pieredzē ar jauno paaudzi. Vasaras sākumā jāatturas no ekstrēmām izdarībām. Uz rudens pusi stabilajā dzīves kārtībā iespējami krasi pagriezieni, saglabājiet vēsu prātu. Var būt interesants ceļojums pa ūdeņiem vai pārgājiens kalnos. Rudens nogalē var rasties tukšuma sajūta un gandarījuma trūkums. Vairāk uzticieties intuīcijai. Pārvarot sevi, pieaugs enerģija. Paveiksit darbu, kuru labi novērtēs līdzcilvēki. Ziemā organizējiet labdarības pasākumus, sirdī atgriezīsies miers. Vienmēr gādājiet, lai būtu kaut nelieli uzkrājumi nebaltai dienai.

ŪDENSVĪRS. Gada sākumā varat pieņemt jaunus izaicinājumus. Priecēs sadarbība ar gaišiem cilvēkiem. Rūpīgi sekojiet personīgiem ienākumiem un izdevumiem. Pavasarī būs jāpacīnās pret kāda nelabvēļa ietekmes pastiprināšanos. Nav vēlams iegādāties lietotu auto vai sliktā stāvoklī esošu nekustamo īpašumu. Vasarā lemsit par remontdarbiem mājoklī. Meklējiet meistaru, jo, pašu spēkiem rosoties, darbs ievilksies. Rudens pusē konsultējieties par veselību ar uzticamu ārstu. Sapuriniet organismu ar ēdienkartes dažādību un maltīšu regularitāti. Labs rezultāts pirts apmeklējumiem, masāžas seansiem un dziļam miegam. Centieties biežāk būt kopā ar atvasēm. Nepārslogojiet bērnus ar interešu pulciņu apmeklējumiem.

ZIVIS. Gads sola gan darbu, gan atpūtu. Līdz pilnībai izkopiet vienu darbības jomu. Valsts darbā nogursiet no rutīnas, atskaišu un dokumentu gūzmas. Stress un pārgurums var atstāt iespaidu uz veselību. Uz pavasara pusi padomājiet par darba maiņu, droši izmantojiet uzticama drauga sakarus. Investoru trūkuma vai sliktās loģistikas dēļ vasarā var sarukt biznesa apjomi, taču šo periodu pārdzīvosit samērā viegli. Galvā jau rosīsies jaunas idejas. Plānosiet iegādāties īpašumu ārpus pilsētas vai veidot biroju. Izvērtējiet noskatīto vietu. Iespējams, pieticīgā cena skaidrojama ar slēptiem mīnusiem. Vasarā ļaujiet atvasēm pašām nopelnīt savu pirmo algu. Rudenī dēls vai meita var paziņot par lēmumu dibināt ģimeni vai iepriecināt ar ziņām par gaidāmo pēcnācēju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko