Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 18. septembris
Liesma, Elita, Alita

Nedēļas horoskops: 13. - 19. septembris

Nedēļas horoskopu 13. - 19. septembrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Raibs periods. Tiks atceltas pārrunas, niķosies tehnika, būs asas vārdu apmaiņas. Mieru atgūsit, valdot emocijas, saglabājot līdzsvaru sirdī. Neskatoties uz novirzēm no plānotā, turpiniet iesākto! Svarīgākos pienākumus centieties paveikt perioda sākumā. Dažādojiet savus darbus un noteikti ik pa laikam kaut īsu brīdi atpūtieties. Kāds radinieks var censties izmantot jūsu labo sirdi, lūdzot aizdevumu uz neilgu laiku. Viss jūsu ziņā, bet esiet uzmanīgi ar ģimenes uzkrājumiem. Neplānojiet vērienīgus remontdarbus dzīvoklī. Iedvesmojoši plāni un fiziskas nodarbības stabilizēs nervu sistēmu.

VĒRSIS. Aizrautība mīsies ar paguruma mirkļiem. Straujajā ikdienā neliedziet sev patīkamus brīžus. Iespējams materiāls zaudējums. Apdomājiet katra pirkuma lietderību. Var gādāt materiālus remontam vai iegādāties nelielu nekustamo īpašumu laukos. Šajā periodā gan labāk nevienam neko nelūgt. Pievērsiet uzmanību uzturam, izmantojiet tepat augušus dārzeņus, augļus un ogas. Ja atvase vēlas kaut ko mainīt izskatā, lai mēģina – aizliegums tikai liks stiprāk alkt pēc kārotā. Ja jūs māc bezmiegs, vakaros neplānojiet būtiskus darbus, atturieties no satraucošu ziņu skatīšanās.

DVĪŅI. Noteiktas rīcības laiks. Izvērtējiet aizvadītās vasaras ieguvumus un arī rūgtās mācības. Satrauks pārmaiņas kolektīvā. Nav vēlams sākt ko jaunu, labāk pabeidziet to, kas iesākts un pamests novārtā. Atkārtota darbu pārlikšana uz citu termiņu būs sāpīga. Liktenis var dāvāt labu iespēju, taču nepaļaujieties uz veiksmi vien. Bez gudras apdomības varat palikt tur, kur esat. Veiksme pagaidām ir jūsu pusē, centieties izmantot izdevīgu situāciju savā labā. Vēlēsities sakārtot sirdslietas, bet nav ieteicama uzstājība. Mīļotais cilvēks redzīgi vērtēs nevēlamus sīkumus jūsu uzvedībā.

VĒZIS. Aktīvs un radošs periods, pozitīvas pārmaiņas atkarīgas tikai no jums. Mainīgas emocijas. Visur vajadzēs paspēt, visu izdarīt. Rīkojieties stingri pēc plāna. Agrākie konflikti noklusīs un aizmirsīsies, ja atturēsities no tieksmes kritizēt un pamācīt tuvu esošos. Svarīgāk nekā jebkad turēt doto vārdu un runāt tiešu valodu. Labs laiks darba līgumu slēgšanai, jaunu darbinieku pieņemšanai. Turiet līdzsvarā prātu un jūtas. Kopīgu atpūtu ar tuvo cilvēku ārzemēs vēlams plānot uz vēlāku laiku. Skādi var nodarīt vēlēšanās demonstrēt visai pasaulei jaunās attiecības un iegūto mantību.

LAUVA. Krass notikumu pavērsiens var izsist no ierastā ritma. Saņemiet dūšu un atlaidiet bailes un nedrošību! Darbus kārtojot, ne brīdi neaizmirstiet par situācijas maiņu. Nāksies piekāpties, kur citkārt jūs to nebūtu darījuši. Iespējams labs peļņas guvums, taču tas atkarīgs no jūsu uzņēmības un situācijas izpratnes. Sīkas neveiksmes naudas lietās nebūs uztraukuma vērtas. Kādas tikšanās laikā jums var izteikt daudzsološu priekšlikumu. Rīkojieties ar apdomu. Pārlieka emocionalitāte var iespaidot lēmuma pieņemšanu. Rudens talkās jūsu izpalīdzību un sirsnību novērtēs kuplā radu saime.

JAUNAVA. Sarežģīsies problēmas darbā. Godīgā ceļā iegūsit nepieciešamo informāciju. Izvairieties no tukšu salmu kūlējiem. Spriediet tikai par labi zināmām lietām. Ja iesniegtie projekti nav gatavības stadijā, atlieciet to apspriešanu uz vēlāku termiņu. Kolēģi atbalstīs jūsu idejas, labprāt ar jums sadarbosies. Labdarībai jābūt mērķtiecīgai. Konkrēta adresāta trūkums viesīs šaubas. Nebūtu par ļaunu ieviest skaidrību notiekošajā. Pirms mēru pieņemšanas pārbaudiet iegūto informāciju. Brīvajā laikā palīdziet atvasēm mācībās, kopā izlemiet bērniem svarīgus jautājumus.

SVARI. Cilvēki būs ļoti jūtīgi, viegli ievainojami. Esiet iecietīgi, laipni un punktuāli. Ja ko apsolāt, izdariet laikus. Nedaudz var bremzēties darbi biznesā. Labāk atturēties no piedalīšanās masu pasākumos. Nomierinieties. Centieties pareizi novērtēt situāciju. Risks var nest gan zaudējumu, gan guvumu. Ar naudu rīkojieties taupīgi, netērējiet to, kas vēl nav nopelnīts. Vakaros neļaujieties apātijai. Drīz izjutīsiet patīkamas pārmaiņas. Jaunā aizraušanās gan iepriecinās, gan sarūgtinās. Būs grūti valdīt emocijas, tās lauzīsies uz āru un jauks galvu. Pagaidām attiecībās ieturiet nelielu pauzi.

SKORPIONS. Nozīmīgi lēmumi darba lietās. Konkrētā situācijā apkārtējie nevarēs vai negribēs palīdzēt. Paļaujieties uz sevi. Var nākties darboties pāri saviem spēkiem. Neriskējiet, ja intuīcija pretojas notiekošajam. Rīkojoties apdomīgi, spēsit nostabilizēt situāciju vismaz uz kādu laiku. Bez kavēšanās risiniet problēmas ar savām saistībām un neatdotiem parādiem. Neizplatiet nepatiesu informāciju, pretējā gadījumā jūs neglābs ne augstais stāvoklis, ne ietekmīgi draugi. Neatstājiet novārtā savus mīļos, netaupiet mīlestības un sirsnības resursus. Iespējamas problēmas ar tehniku.

STRĒLNIEKS. Varat saņemt piedāvājumu turpināt darbu ārzemēs. Garastāvokli ietekmēs materiālā situācija. Kredīts, ja tādu izlemsit ņemt, var būt smags slogs jūsu pagaidām diezgan neskaidrajā situācijā, un, ja nepārsteigsities, izrādīsies, ka varat arī iztikt bez iecerētā lielā pirkuma. Labs periods traumu dziedēšanai un imunitātes stiprināšanai. Ļoti noderēs ārstnieciskā vingrošana. Dariet to, kas labi sader ar jūsu pašsajūtu. Saviesīgos pasākumos atturieties no alkohola lietošanas. Kaut pāris dienu atļaujieties izbraukt no pilsētas. Jūsu palīdzība lieti noderēs ražas novākšanā.

MEŽĀZIS. Atvaļinājumā var ielauzties steidzami darbi. Ja rīkosities bez apdoma, pajuks laba iecere. Nelieciet lielas cerības, vismaz nesteidziniet jaunos projektus. Paies kāds laiks, līdz varēsit likt lietā savas sagataves. Jauni kontakti, savstarpēja palīdzība un atbalsts. Darba kolēģu komandai pievienosies inteliģents, erudīts cilvēks. Var rasties saistošs vaļasprieks un jauni draugi. Izmantojiet iespēju uzlabot savu dzīves telpu. Pamatīgi veiciet visu, ko sākat darīt. Ja esat nolēmuši nostiprināt tuvās attiecības oficiāli, dariet to. Šoreiz svarīgās dienas atlikšana var nozīmēt beigu sākumu.

ŪDENSVĪRS. Arī atvaļinājuma laikā var notikt jaunu kontaktu un turpmākās sadarbības pamatu veidošana. Kāda nenozīmīga saruna var dot labumu nākotnē. Apdomājiet finanšu operācijas. Nesteidzieties ieguldīt naudu maz zināmā pasākumā. Atturieties no stresa, saudzējiet nervus. Pat draugu lokā izvairieties no savas dzīves negatīvo norišu iztirzāšanas. Notikušo kļūmi uztveriet kā labu mācību turpmākajam. Brīvdienās vēlams mierīgi atpūsties. Var notikt tā, ka sirds teiks kaut ko vienu, prāts pavisam ko citu. Pretrunu gaisotnē atlieciet lēmuma pieņemšanu uz vēlāku laiku.

ZIVIS. Radošs pacēlums. Turiet savās rokās biznesa kontroli. Esiet ļoti precīzi naudas darījumos, vienmēr laikus noformējiet dokumentāciju. Paškritiski izvērtējiet savu veikumu, mazāk klausieties glaimos. Droši stājieties pretī jums nepieņemamam viedoklim. Daļu nopelnīto līdzekļu atvēliet labdarībai. Atbalstiet jaunos talantus. Svarīgi pabeigt emociju iespaidā rosīgi sāktus darbus. Esiet stingri, prasīgi un vienmēr izpalīdzīgi. Daudz darīšanu saistībā ar ģimeni. Emociju iespaidā nevajadzētu likt lielas cerības uz vēl nerealizētiem plāniem. No tuviniekiem saņemsit mīļumu un patiesas rūpes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko