Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas horoskops: 29. septembris - 5. oktobris

Nedēļas horoskopu 29. septembrim –5. oktobrim piedāvā izdevums SestDiena.

AUNS. Pašsajūta būs atkarīga no emocionālā noskaņojuma. Visam pietiks gan jaudas, gan degsmes. Svarīga ir sadarbība ar kolēģiem, kritisku aci vērtējiet kopējo darba stilu. Uz politiķiem liels spiediens no masu mediju puses. Nāksies aizstāvēt savas pozīcijas. Jaunais amats sola lielu slodzi un daudz sarežģījumu. Esiet gatavs aktīvai rīcībai! Paveiksit labas lietas, bet neļaujiet nevienam uzspiest jums savu viedokli. Atbalstiet cilvēku, kurš jums daudz palīdzējis. Necentieties mājiniekiem pierādīt vispārzināmas patiesības – nokaitināti tuvinieki var sarunāt rūgtus vārdus, un būs grūti atkal salabt.

VĒRSIS. Strauji mainīgajos apstākļos vienmēr saglabājiet iekšēju mieru. Iespējamas sarežģītas situācijas gan darbā, gan mājās. Atcerieties, ka reizēm labai saskaņai nepieciešams pavisam nedaudz – ieklausieties, apdomājieties un sasāpējušas problēmas risiniet, rēķinoties ar līdzcilvēku viedokli. Ne viss būs patiesība, ko jums teiks nejauši sastaptie. Avantūras būs lemtas neveiksmei. Ja apstākļi ļauj, strādājiet attālināti. Pārmaiņas attiecībās ar vistuvākajiem sāciet ar sevi. Mīļā miera labad reizēm der atkāpties no saviem stingrajiem principiem. Nomierinieties un samīļojiet strīdā iekarsušos.

DVĪŅI. Šajā rudenī visvairāk būs nepieciešams miers, iecietība, saskaņa un palīdzība grūtā brīdī. Vadība var atcelt iepriekš stingri norunāto darījumu. Apsveriet, cik konkrētajā brīdī tas ir prātīgi darīts. Saskatiet pozitīvus centienus notiekošajā. Diez vai varat cerēt uz parāda termiņa pagarinājumu. Uzmanieties no iekaisumiem un apaukstēšanās. Gādājiet, lai atvašu aktivitātes biežāk notiek brīvā dabā. Ģimenei kopā ieteicama īslaicīga vietas nomaiņa, atpūtas izbrauciens brīvdienās. Tas izdosies, ja iepriekš visu izplānosit, nesabiezināsit krāsas sīkos atgadījumos, priecāsities par kopā pavadīto laiku.

VĒZIS. Ierasti vēlēsities dominēt izšķirošās situācijās. Aizmuguriski jums tiks veltīti pārmetumi par iedomību, nerēķināšanos ar kolēģu viedokli. Izlemsit spert drosmīgu soli. Gatavosit augsni, pārliecināti cerot sasniegt mērķi. Mazāk svarīgus pienākumus uzticiet saviem allaž izpildīgajiem darbarūķiem. Publiskām diskusijām gatavojieties īpaši rūpīgi. Gādājiet, lai jūsu minētie fakti nav pretrunīgi. Varat iekrist uz pavisam vienkāršu jautājumu, pēc tam nelabvēļi vietā un nevietā ilgi atgādinās misēkli. Sava amata rāmjos stingri ievērojiet ģērbšanās etiķeti.

LAUVA. Bieži gluži kā migla ieskaus negatīvs noskaņojums. Mazāk klausieties ļaužu valodās un dažādu portālu pa roku galam sagrābstītās ziņās. Dzīvojiet ar savu prātu. Darbu, kas krīt no rokām laukā, atlieciet uz citu dienu. Gaidītie rezultāti nāks ar lielu piepūli. Var rasties nesaprašanās dzīvokļa lietās ar saimnieku. Neatlieciet uz vēlāku laiku obligātos maksājumus. Nodrošiniet savas intereses ar rakstītā likuma spēku. Ja nepieciešams, vērsieties pie jurista. Atvases mēģinās pašas kārtot savu dzīvi. Atbalstiet, bet pārlieku nelutiniet. Braucot sliktos laikapstākļos, esiet uzmanīgs uz ceļa.

JAUNAVA. Veiksies, ja pašreizējos apstākļos izdosies tikt galā ar skarbo realitāti. Radīsies apstākļi izaugsmei, neatmetiet ar roku aizsāktam radošam procesam. Izjutīsit konkurentu aktivizēšanos, un tas motivēs strādāt spraigāk. Šajā sakarā atturieties no nepārdomātas rīcības, pārāk striktas nostājas. Vairāk izejiet uz kompromisiem. Soli pa solim stipriniet rūpīgi būvētos pamatus. Neuzņemieties atbildību par to, kas jums vēl nepieder. Nauda apkārt nemētājas, nekad netērējieties avansā. Taupiet spēkus, atcerieties par atpūtu un labu miegu. Samierinieties ar atvases izdarītu kļūdu.

SVARI. Emocionāli diezgan sarežģīts noskaņojums, iespējams spēku izsīkums. Var izrādīties, ka pārāk visu ņemat pie sirds. Izvērtējiet satraucošu informāciju vai vispār atturieties no tādām ziņām. Noteikti atpūtieties, neko nesasteidziet. Koncentrējieties tikai uz neatliekamākajiem darba pienākumiem, dažkārt tos varat pat pārcelt uz citu dienu vai veikt tikai nelielus darbus. Atturieties tērēt vasarā uzkrāto – ziemā tas ļoti noderēs. Labs laiks rosībai mājās. Papūlieties nenolaist līdz kliņķim kārtību saimniecībā. Trenējiet prātu. Vairāk kustieties, neļaujiet nogurumam iezagties tuvajās attiecībās.

SKORPIONS. Ļaujiet visam ritēt mierīgi. Draugi vai kolēģi centīsies piebremzēt jūsu aktivitātes. Atturieties no pārspīlētām emocijām. Negaidīti notikumi uz laiku var mainīt stabilo situāciju. Nespītējieties – tas traucēs koncentrēties konkrētam darbam. Iespējams, būs jārēķinās ar paaugstinātām vadības prasībām. Neļaujieties apātijai, kad šķietami nav izdevies labi iecerētais. Būs grūti, bet mērķi sasniegsit. Var nākties atcelt lidojumu vai tālāku braucienu. Mīļotais cilvēks būs pateicīgs par sniegto atbalstu. Nepārdomāti vārdi var izsaukt strīdus ar vecāko paaudzi. Esiet iecietīgs.

STRĒLNIEKS. Būs gan enerģija, gan dzīvesprieks, spēsit gluži vai kalnus gāzt. Svarīgi vienmērīgi sadalīt spēkus. Labāk rīkoties prātīgi, ar apdomu. Valsts darbā nedodiet pamatu šaubām vai aizdomām. Izvairieties no iesaistīšanās sasteigtās akcijās. Izmantojiet iespēju pabūt vienatnē, padomāt. Pārsteidzīgi izdarītie secinājumi par tuva cilvēka gaitām var būt tikai fantāzijas auglis. Klausiet intuīcijai, laidiet pa vējam visu negatīvo. Labs noskaņojums novērsīs hroniskas kaites saasināšanos. Perioda beigās nesaprašanās dēļ emocionāli var tikt ievainoti vistuvākie, steidziet notikušo vērst par labu.

MEŽĀZIS. Darbu gūzma, un visi degoši. Jauni apstākļi var satricināt pārliecību par savas rīcības pareizību. Nevairojiet domstarpības ar kolēģiem. Ja esat kļūdījies, atvainojieties! Jūs glābs vēss prāts. Radošai darbībai maz piemērots laiks, ieturiet nelielu pauzi. Izvēloties ieguldīt naudu, apsveriet visus variantus. Atvēliet laiku attiecību stiprināšanai, uzburiet romantisku noskaņu. Kategoriska nostāja var radīt nelielu ecēšanos ar dzīvesbiedra vecākiem. Pārdomājiet savu rīcību. Neko nezaudēsit, mīļi piekāpjoties, atvainojoties. Ja apstākļi ļaus, pievērsieties vaļaspriekam, palutiniet sevi.

ŪDENSVĪRS. Pabeidziet iesākto. Netrūks ideju jauniem projektiem, un tos būs diezgan viegli realizēt. Esiet impulsīvs un spara pilns, bet atturieties no riskiem. Apdomājiet notiekošo no dažādiem skatpunktiem. Rudens noskaņās iespējami lielāki izdevumi. Neatkāpieties no draugam dotā vārda. Mājās galvenais saglabāt mierīgu gaisotni. Sirdsmieru var traucēt sāpīgas atmiņas par piedzīvoto. Saprātīgi novērsiet tuvojošos konfliktus. Ķildas ar mīļoto ne pie kā nevedīs. Katram pierādot savu taisnību, strīdi tikai šķels. Nospraudiet kopīgus mērķus. Morāli atbalstiet savus tīņus viņu centienos.

ZIVIS. Investīciju kavēšanās apturēs plānoto biznesa paplašināšanu. Neļaujiet noplakt garastāvoklim. Situācija atrisināsies ar apdomu. Paša spēkiem spēsit izrāpties no visdziļākās bedres. Nepadodieties arī tad, ja kāds jums apzināti liek sprunguļus ceļā. Ja tiekat ierauts attiecību skaidrošanā, ieteicama neitrāla pozīcija. Apkārtējie var nepareizi saprast mēģinājumu palīdzēt pazīstamam cilvēkam. Savai rīcībai sagatavojiet pamatotus argumentus. Nepārmetiet sev nepadarītus darbus, nepateiktus vārdus. Nomieriniet saspringtos nervus, baudiet mūziku, grāmatas, pastaigas, sirsnīgas tikšanās ar draugiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko