Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kas Positivus apmeklētājus sagaida festivāla otrajā dienā?

Ar saulainu un siltu laiku Salacgrīvā veiksmīgi aizvadīta Positivus festivāla pirmā diena, kurā ar aizraujošiem koncertiem apmeklētājus iepriecināja The 1975, Disclosure, Cut Copy un daudzi citi. Sestdien Positivus apmeklētājus gaida Underworld, Royal Blood, Superorganism, Ivan Dorn, Ewert And The Two Dragons un citu aktuālu mākslinieku uzstāšanās, vēsta organizatori.

Taču tie nebūt nav vienīgie vārdi, kurus redzēsim festivāla otrajā dienā. Uz galvenās skatuves jeb Main Stage vēl pirms vakara galvenajiem māksliniekiem Underworld un Royal Blood kāps arī Superorganism, Emma Jean Thackray un Deniss Pashkevich Funk Therapy Collective, savukārt uz otras lielākās jeb Lāčplēša skatuves redzēsim un dzirdēsim Carousel, Very Cool People, Adam Naas, Husky Loops, Ewert And The Two Dragons un Ivan Dorn, kā arī Makree Live.

Piena svētku skatuve festivāla otrajā dienā pulcēs Comedy Latvia, Kapelmeistars Group, Brīvrunu projektu, The Bad Tones, Nastavševs/Lubennikov, grupu Sūdi un Diski Pļaski. Savukārt deju mūzikas zona Teritorija X šodien piederēs Adroit, Barseghian B2B Max Merola, Alisher Sherali, Tony, Misha, Chilayz un Uppfade.

Positivus otrajā dienā Kino Bize Cinema varēs noskatīties filmas “Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi” (2019), “Los Bando” (2018), “Lubene” (1994), “Kriminālās ekselences fonds” (2019), LKA Nacionālās kino skolas studentu īsfilmas, “Mūziklu ar dziedāšanu: Mazais šausmu veikaliņš” (1986), kā arī “No krēslas līdz rītausmai” (1996). Tikmēr Bar Mix With Black šodien visas dienas un nakts garumā spēlēs dīdžeji Kārlis Ķilkuts un Artis Dvarionas.

Visu festivāla programmu un precīzus mākslinieku uzstāšanās laikus var aplūkot un lejupielādēt festivāla mājas lapā sadaļā Programma, kā arī mobilajā lietotnē Positivus Festival '19, kas bez maksas pieejama App Store un Google Play veikalos.

 

Top komentāri

Ciprese
C
ko tur tik daudz, tā ir zināma publika ar zināmu gaumi un zināmām vajadzībām, kā saka - katram savs! Un galvenais, lai tikai viss labi beigtos.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko