Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Svētdiena, 15. septembris
Sandra, Gunvaldis, Gunvaris, Sondra

VIDEO: The Tunes izdod dziesmu Self Control un skaidro tās spēcīgo vēstījumu

Otrdien, 3. septembrī, ar jaunu dziesmu “Self Control” klajā nāk puišu grupa “The Tunes”. Tā ir dziesma par katra jaunieša iekšējo cīņu ar sevi, kas nereti noved pie personības dalīšanās un pat to lauž.

“Katru dienu atklājam jaunas lietas par sevi, uzstādām sev nesasniedzamus standartus, kurus, uz jaunības viļņa esot, mēdzam nesasniegt un ieslīgt depresijā, kā arī pieredzam daudz labu lietu, bieži vien apjūkot un nezinot, kādus secinājumus veikt par pasauli mums apkārt,” stāsta grupa “The Tunes”. “Self Control” mūzikas un teksta autori ir visi grupas biedri kopā – Varis Vilciņš, Daniels Bērziņš, Matīss Kokins un Rihards Uztics.

Paškontroles būtība ir spēja regulēt savas emocijas, domas un uzvedību, saskaroties ar dažādiem ikdienas kārdinājumiem un impulsiem. Gandrīz visās dzīves dimensijās paškontrole var palīdzēt pārvarēt mūsu tūlītējās vēlmes un pieņemt pārdomātākus, praktiskākus lēmumus. Mums katram ir jāmācās to saprast, kā arī pielietot praksē.

Galvenais vēstījums, ko grupa ar singlu “Self Control” vēlas nodot sabiedrībai ir spēja nebaidīties pateikt skaļi dziesmas vārdus “I don't have no self control”. Puiši to iesaka uztvert kā atzīšanos sev un izbaudīt visu, ko šie vārdi spēj uzzīmēt katra cilvēka paša pasaulē.

Atgādinām, ka jau drīzumā gaidāms grupas “The Tunes” debijas albums "Range of Discovery", un šis ir plānots kā pēdējais singls pirms tā. Grupa darbojas kopš 2019. gada, sākotnēji izpildot dziesmu kaverversijas ar sastāva nosaukumu “Tu’n’es”, uzstājoties dažādās skolu ballēs un līdzīgos pasākumos. 2022. gadā grupa sevi pieteica ar nosaukumu “The Tunes”, izpildot tikai savu oriģinālmūziku, bet pirmo singlu “Range” izdeva šī gada februārī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko