Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +3 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Beļģu klasiskās vafeles

Vafeles ir ne vien ātri un vienkārši pagatavojamas, bet arī izvēloties dažādus pildījumus, ļauj variēt ar jaunām garšas niansēm,“ atklāj Rimi veselīgas ēšanas kustības Aikāgaršo šefpavārs Normunds Baranovskis.

Pagatavošana:

1. Bļodā viendabīgi sakul olas, pievieno paniņas, eļļu un saputo.

2. Pievieno cukuru, sāli, iesijā miltus, cepamo pulveri.

3. Sajauc mīklu viendabīgā masā.

4. Sakarsē vafeļu pannu un cep.

5. Kad vafeles izceptas, vari tās sarullēt vai lauzt uz pusēm un pildīt ar dažādiem pildījumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas 4 porcijām:

Olas - 2 gab., paniņas - 400 ml, eļļa - 60 ml, kviešu milti - 200 g, cukurs - 1 ēdamk., jūras sāls - 1 šķipsniņa, cepamais pulveris - 2 tējk.

Pildījumam izmanto:

Zemenes, putukrējumu, pūdercukuru u.c.

Ieteikums:

Lai gatavās vafeles neatdzistu, vari tās ielikt ne augstāk par 95 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko