Izmīca, bet jāatceras, ka mīklu nedrīkst pārmīcīt, citādi cepumi sanāks pārāk sīksti.5. No mīklas ņem ēdamkarotes lieluma pikas un uz cepešpannas, kas pārklāta ar cepampapīru, veido cepumiņus. Tie jākārto ar palielām atstarpēm, jo cepoties izplūdīs divtik lielāki. Cepumu mīklā iespiež konfektītes.6. Cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes.
Bērnu prieks
Garšīgs cepums apvienojumā ar šokolādes konfektēm. Kas var būt labāks? Ja nu vienīgi daudz šādu cepumu!Pagatavošana1. Cukuru ber bļodā, pielej cukura sīrupu.2. Sajauc cukuru ar sīrupu tā, lai veidojas irdena, viendabīga masa. Pievieno mīkstu margarīnu un samaisa.3. Pieliek olu un samīca.4. Miltus sajauc ar sodu, sāli un kanēli, visu pievieno cukura un margarīna masai.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Sastāvdaļas
150 g brūnā cukura
20 g zeltainā cukura sīrupa
100 g margarīna
1 ola
190 g miltu
1/2 tējk. dzeramās sodas
naža gals sāls
1/2 tējk. kanēļa
120 g krāsaino šokolādes konfektīšu (M&M vai tml.)
20 g zeltainā cukura sīrupa
100 g margarīna
1 ola
190 g miltu
1/2 tējk. dzeramās sodas
naža gals sāls
1/2 tējk. kanēļa
120 g krāsaino šokolādes konfektīšu (M&M vai tml.)
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!