Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Biešu salāti ar vīģēm un kazas sieru

Gatavo restorāna Viesistaba kazarmās pavārs Reinis Čerņajevs

Pagatavošana:

1. Nomazgā salātus, ļauj tiem notecēt. Tikmēr novāra sarkanās bietes, līdz tās kļūst mīkstas, sagriež kubiņos.

2. Dzelteno bieti sagriež papīra smalkuma šķēlēs, aplej ar karstu ūdeni, kam nedaudz pieliets galda etiķis, lai biete nedaudz piesūcas.

3. Vīģes sagriež sešās daiviņās.

4. Kazas sieru maigi saputo ar skābo krējumu, lai veidotos viendabīgāka masa.

5. Mērci pagatavo, sajaucot visas sastāvdaļas, un pirms lietošanas izmaisa viendabīgā masā.

6. Kad sastāvdaļas sagatavotas, mērci iejauc salātlapās un pārliek pāri visu, cik vien sirds kāro.

7. No kazas siera veido mazas klimpiņas un liek uz salātiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

Četrām porcijām vajadzēs: 2 vidēja lieluma sarkanās bietes, 1 dzelteno bieti, 250 g dažādu lapu salātu (nopērkami jebkurā veikalā), 2 vīģes, kazas sieru (pēc iespējas mīkstāku), mazliet skāba krējuma.

Mērcei:

200 ml olīveļļas, 10 ml baltvīna etiķa, 2 tējk. mārrutku, šķipsniņu sāls, 1 tējk. medus.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko