Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Biezpiena un hurmas deserts

Biezpiena un hurmas deserts gardākām brīvdienām.

Sastāvdaļas: 400 g biezpiena, 140 g vārīta iebiezinātā piena ar cukuru, 3 ēd. k. skābā krējuma, 1 tējk. vaniļas cukura, 2 mīkstas hurmas, 1 apelsīns, tumšā šokolāde.


1. Biezpienam bļodā pieliek iebiezināto pienu, krējumu, vaniļas cukuru un visu labi samaisa līdz viendabīgai masai.

2. Hurmu sagriež gabaliņos, pievieno no apelsīna izspiestu sulu un sablendē.

3. Trauciņos liek biezpiena masu, pāri pārlej hurmas un apelsīnu sulas biezeni. Atdzesē ledusskapī un pasniedz pārkaisītu ar rīvētu šokolādi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko