Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 26. decembris
Megija, Dainuvīte, Gija

Receptes

Sestdienas receptes: Svētku gardumi

Kā gan bez sviesta svētkos? Šoreiz garajām brīvdienām divas idejas – sāļā un saldā. Sāļajā veģetāra pelēko zirņu recepte, kuru pēc patikas var papildināt ar vēl kādām piedevām, bet desertā saldā desa bērnu un citu kārumnieku priekam!

Saldas un sāļas uzkodas

Decembri pasludinu par sviesta mēnesi! Bez sviesta būtu grūti pagatavot visgardākās mērces, mīklas un vēl visu ko citu. Sviests virtuvē ir it kā ikdienišķs produkts un tomēr tik īpašs! Ar sviestu var dabūt īsto garšu, īsto konsistenci un tā tālāk. Godināsim šomēnes sviestu un – lai jums viss iet kā pa sviestu!

Kā radās cepumi ar šokolādes gabaliņiem

Masačūsetsas štatā joprojām ir plāksnīte, kas atgādina par kādreiz slaveno Toll House viesnīcu un par joprojām slavenajiem cepumiem ar šokolādes gabaliņiem, ko savulaik tur cepa Ruta Veikfīlda.

Slavenas zupas

Tradicionālas ziemas zupu receptes no visas Eiropas.

Vienkārši un garšīgi

Ar šīm divām receptēm noslēdzam sīpolu un ābolu mēnesi – protams, tikai žurnālā, ne jau dzīvē! Jo sīpoli un āboli ir mūžīgas vērtības, kas ik dienas bagātina mūsu ēdienkarti. Šoreiz elementāri pagatavojama ābolu plātsmaize un tikpat vienkārša sīpolmērce, kas garšo kā restorānā.

Ķirbja pankūkas

Ķirbja pankūku recepte gardākām brīvdienām.

Ziemas ēdieni

Bietes, ķirbis, graudaugi siltos novembra ēdienos.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide