Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Receptes

Ceļam galdā turku zirņus

Trīs veģetāras receptes ar vienkāršajiem, ilgu sāta sajūtu sniedzošajiem turku zirņiem.

Sestdienas receptes: Apēd zaļo!

Šoreiz brokastīm vai launagam piknikam sātīga spinātu omlete tortiljā, savukārt pusdienās vai vakariņās – garda un savā ziņā ekskluzīva zupiņa. Jo lakšu sezona, kā zināms, ir diezgan īsa – jāēd, kamēr ir!

Pirmais mūsdienu grils

Tradīcija gatavot ēdienu uz grila mūsdienās kļuvusi par daļu no dzīvesveida visās pasaules malās.

Perfektas uzkodas

Lai arī vēl pavēss, pavasaris sāk prasīt savu – gribas ko vieglāku un interesantāku garšās, vai ne? Šoreiz abas receptes uzskatāmas par uzkodām, viena ar zaļajām pākšu pupiņām pasniedzama silta, otra, kur humoss ar burkāniņiem, kā aukstā. Abas labas!

Gailis vīnā

Šoreiz pastāstīšu par franču klasiku Coq au vin – vīnā sutinātu gaili, kas ir viens no pazīstamākajiem franču ēdieniem.

Receptes ar vīnu

Trīs ēdieni, kuru garšu papildina vīna aromāts.

Divi sātīgi salāti

Ar pākšaugiem salātos var atrisināt divas būtiskas lietas: pirmkārt, tie ir daudzveidīgi, nav jāēd tikai viena veida pupiņas; otrkārt, salāti sanāk sātīgi, ar tiem var paēst kā ar pamatēdienu. Šoreiz divi dažādi pākšaugi, bet abiem salātiem vienota mērcīte!

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide