Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Kā gatavo ābolu sidru?

Kad dārzos sākas ābolu laiks, domas mēdz aizslīdēt sidra un ābolu brendija virzienā. Tomēr, pirms ķerties pie savas ’Baltās dzidrās’, ņemiet vērā – īstam sidram kurš katrs ābols nederēs. Normandijā, ābolu sidra un kalvadosa (ābolu brendija) dzimtenē, šiem dzērieniem tiek audzētas speciālas šķirnes. Normandieši ignorē dzidro vasaras ābolu šķirnes, priekšroku dodot tām, kas gatavību sasniedz no oktobra līdz janvārim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko