Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +1 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Kā gatavo ābolu sidru?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
senču ols
s
Igaunis teiktu " eto uiņā" , man ir mantojumā recepte , kā pagatavot īsteno bietenieku. Praktiski un ļoti vienkārši . Vienīgi nepieciešama pamatizejviela un tā ir riktīgi noaugusi cukurbiete . Ņemam bieti un to kārtīgi nomizojam, ar visām saknītēm , sagriežam plānās šķēlītēs , liekam cūkēdiena vārāmajā grāpī ( jo tam būs nepieciešamais tilpums, biešu daudzums dos dziras daudzumu) , liekam to uz plīts , un uz lēnas uguns sutinam , kamēr biešu graizījumi paliek mīksti un zupa paliek melna kā riktīgi rūgta purva rāva. Nokāšam caur marles lupatu vai durschlāgu , kas nu pie rokas , salejam kannā un noliekam tumšā siltā vietā .vislabāk aiz krāsns , lai pastiprinātu rūgšanas procesu , piesperam parasto raugu ( pac . atkarībās no masas) un trīs ēdamkarotes cukura , vairāk nemaz! nepaies ne piecas dienas un kā saka vācieši , Freitahgs ir sācies. Ņem stopu ,liec pie lūpām ( vispirms nopūt putas) nogaršo , ja labs sauc viesus , visi būs vēlāk pagaldē! Lai Jums labi iet pie dūšas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko