Kartupeļu kārtojums ir šefpavāra Tomasa Godiņa recepte. Šādi cepti kartupeļi garšos greznāk, saka Tomass. Kārtojuma pagatavošana ir vienkārša un diezgan ātra – pietiek ar pusstundu.
Savukārt kartupeļu salāti ir vācu virtuves klasika. Šis ir tas gadījums, kad formai ir nozīme – svarīgi, lai visas sastāvdaļas ir grieztas ripiņās, nevis kubiņos, kā savos rasola paveidos esam ieraduši mēs. Ticiet man, ripiņas garšo pavisam citādi nekā kubiņi!
Kartupelis – garšīgs, lēts, sātīgs
Klasiski kartupeļu biezputru gatavo ar pienu vai saldo krējumu, taču šefpavārs Ingmārs Ladigs šoreiz biezputras gatavošanai iesaka pamēģināt olīveļļu. Šādi gatavota biezputra būs pat veselīgāka, turklāt labs risinājums tiem, kas piena produktus nelieto. Vienīgi jāatceras, ka biezputrai jāizvēlas miltainās kartupeļu šķirnes. Populārā Laura nekādā ziņā nederēs.
Top komentāri
Skatīt visus komentārusUzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
meli