Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -3 °C
Skaidrs
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Kēkss ar rabarberiem

Recepte - kēkss ar rabarberiem.

Sastāvdaļas: 1 glāze kefīra, 1 glāze cukura, 2 glāzes miltu, 1/2 tējkarote sodas, 2 olas, 150 g rabarberu, 150–200 g skābā krējuma, pēc garšas cukurs, 1 tējkarote kanēļa.

1. Bļodā sakuļ olas ar kefīru. Atsevišķi sajauc miltus, cukuru, sodu un tad pievieno olu un kefīra maisījumam. Visu rūpīgi samaisa. 2. Mīklu lej ietaukotā kēksa formā. Pārkaisa nomizotus un gabaliņos sagrieztus rabarberus. Pārlej ar krējumu, kas samaisīts ar cukuru un kanēli. 3. Cep 180 grādu cepeškrāsnī 25–30 minūtes, līdz kēkss vidusdaļā ir izcepies un virskārta kļuvusi zeltaina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko