5. Ķirbja šķēles kārto pannā uz cepampapīra. Vidū liek gaļas masu. Ķirbja šķēlēm malas apziež ar eļļu. 6. Liek krāsnī, kas uzkarsēta līdz 200 grādiem, un cep stundu. 7. Kad ķirbja mīkstums ir gatavs un gaļa sacepusies, šķēles kārto uz šķīvjiem. Dekorē ar pētersīļa lapiņām un strēmelītēs sagrieztu burkānu.
Pildītas ķirbja šķēles
Pagatavošana1. Sarīvē burkānu, sīpolu, selerijas sakni, piespiež ķiplokus. 2. Sakuļ olu un pievieno dārzeņiem. 3. Iemīca dārzeņos malto gaļu un lēcas, lai veidojas viendabīga masa, pievieno garšvielas un sāli. 4. Iegarenu ķirbi sagriež četrās šķēlēs, katru aptuveni 3 centimetru biezu. Iztīra sēklas un mīkstumu, lai veidojas apaļš caurums.
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Sastāvdaļas
Ķirbis, 50 ml lēcu, 400 g maltas liellopa gaļas, 1 burkāns, 1 sīpols, 2 ķiploka daiviņas, 1 jēla ola, 50 g notīrītas selerijas saknes, eļļa, sāls, pa šķipsnai malta muskatrieksta, ingvera, kardamona, pētersīlis un burkāns dekorēšanai
Seko mums
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Ziņas e-pastā
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!