Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā -1 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 23. novembris
Zigfrīda, Zigrīda, Zigrīds

Rupjmaizes un ābolu sacepums

Rupjmaizes un ābolu sacepuma recepte gardākām ziemas brīvdienām.

Sastāvdaļas: 500 g rudzu maizes, 500 g ābolu, 100 g cukura, 0,5 tējk. kanēļa, 1 ola, 250 ml piena, 100 g sviesta.

1. Maizi virtuves kombainā sasmalcina drumstalās. Drumstalas samaisa ar kanēli un daļu cukura un apgrauzdē cepeškrāsnī uz plāts 190 °C 15–20 min.

2. Ar sviestu ieziestā veidnē klāj drumstalu kārtu, uz tās liek sviesta piciņas, tad liek nomizotu ābolu šķēlītes, ko pārkaisa ar cukuru, pēc tam – atkal maizes kārtu un sviesta piciņas.

3. Visu pārlej ar piena un sakultas olas maisījumu. Cep cepeškrāsnī 190 °C 40–45 min – pusi laika ar vāku, pēc tam bez. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko