Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Sīpolu un siera pīrāgs

Sīpolu un siera pīrāga recepte gardākām brīvdienām.

SASTĀVDAĻAS: 2,5 glāzes miltu, 100 g sviesta, 4 ēd. k. krējuma, 1 tējk. cepamā pulvera, 400 g sīpolu, 200 g svaigā siera, 2 olas, sāls, eļļa.


1. Mīkstu sviestu sajauc ar miltiem un cepamo pulveri viendabīgās drupatās. Pieliek krējumu un samīca mīklu. Uz 1 h liek ledusskapī. Pēc tam izrullē paplānu pīrāga pamatni, klāj cepamformā.

2. Sīpolu ripas apcep eļļā, apsāla, atdzesē. Svaigo sieru sakuļ ar vienu veselu olu un baltumu no otras. Sajauc siera masu ar sīpoliem un klāj uz pamatnes.

3. Ar olas dzeltenumu apziež malas un cep 200 °C 30–35 min.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko