Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +4 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 29. decembris
Solveiga, Ilgona

Skābeņu zupa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
una
u
murgaina zupa , nevis skābeņu zupa. Vajag ļoti daudz skābeņu un svaigu. Un OBLIGĀTI pirms tam tās ir verdošā ūdenī jāpatur!! Dīvains ēdiens. dīvains pavārs!! Putraimu zupa ar skābeni :)
daina
d
NEPAREIZI svarīga lieta : kādas skābenes pievieno?? Ja konservētas - labi,tad nekas, bet,ja svaigas , dižais pavārs aizmirsa piebilst,ka vispirms tās ir jānoplaucē. Neplaucētu skābeņu zupa nebūs ēdama. To zina katrs latvietis,kas kaut reizi ir šo zupu vārījis.
zupa > vārdam
z
Pilnīgi piekrītu - es arī šo nesaprotu un nekad pirms pievienošanas zupai skābenes neesmu plaucējusi. Mana mamma un ome tāpat. Nātres- jā, bet ne jau skābenes.
  • 1
  • 0
Vārds
V
Vai jūs varētu komentēt kādēļ svaigas skābenes pirms pievienošanas zupai jāplaucē??? Nekad dzīvē neesmu to darījusi, kā arī neesmu par to lasījusi nevienā pavārgrāmatā (kolekcionēju pavārgrāmatas, man to ir ap 3000).
  • 4
  • 0
ko ko?
k
tikai 2-3 ēdamkarotes skābeņu????? Uz visu to daudzumu gaļas, dārzeņu, purtaimu, olu????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas

3–4 ēd. k. miežu putraimu, 1 neliels sīpols (vai 3 mazie saldie sīpoliņi), 1 burkāns, 1/2 selerijas saknes, 2 daiviņas ķiploka, 2 kartupeļi, 5–6 šķēles kūpinātas cūkgaļas (plus ādiņas), pāris cūkgaļas ribiņu, timiāna zariņš, 3 lauru lapas, 5–6 smaržīgie pipari, 600 ml gaļas buljona, eļļa cepšanai, 2–3 ēd. k. skābeņu, 1 ēd. k. sojas mērces, pāris selerijas lapu, 2 olas, skābais krējums, sāls

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko