Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Tītara gaļa ar ananasiem

Tītara gaļa ar ananasiem - recepte gardākām brīvdienām!

Sastāvdaļas: 500 g tītara filejas, 1 ananass, 1 sīpols, 3 ēd. k. šerija, 2 cm ingvera saknes, 1/8 l vistas buljona, 1 ēd. k. ar kaudzi cietes, 2 ēd. k. sojas mērces, 1/2 tējk. cukura, sāls pēc garšas, eļļa.


1. Gaļu sagriež gabaliņos un stundu tur marinādē, kas pagatavota no cietes, šerija, sojas mērces, sarīvēta ingvera, cukura un sāls.

2. Ananasu nomizo, izņem serdi un sagriež gabaliņos. Kopā ar sagrieztu sīpolu apcep pannā karstā eļļā. Atsevišķi apcep arī marinēto gaļu, ko ik pa laikam apgroza.

3. Liek kopā gaļu un ananasus, pielej buljonu un pasautē 5 min, pēc garšas pieber sāli un cukuru. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mimosa svētkiem

Kad domājam par dzērienu, kas vislabāk piestāv Lieldienu vēlajām brokastīm, pirmais, kas nāk prātā, protams, ir kokteilis Mimosa. Romantiķi un mārketinga speciālisti šo dzirkstošā vīna un apelsīnu...

Kādus ēdienus Lieldienu galdā ceļ citas tautas

Mums, latviešiem, Lieldienu vēlo brokastu galdā galveno vijoli neiztrūkstoši spēlē sīpolu mizās, bērzu lapiņās, sūnās un citos dabas materiālos krāsotas olas. Citām tautām ir savi ēdieni – Lieldienu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko