Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Valsts svētku deserts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mince
m
cik izmaksā tikai alkohols ,ko liek pie deserta-tādas pudeles reti ,kam majās,vispār-skaidrs,ka krīze beigusies-secunājums pēc deserta receptes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Ķiršu krēmam

300 g saldētu ķiršu (bez kauliņiem), 100–150 g cukura, 250 g svaigā siera (piemēram, Crème Bon-jour vai Philadelphia), 200 g saldā krējuma, 20 g Amaretto liķiera, 16 g želatīna

Kokosa krēmam

150 g kokosriekstu piena, 50 g cukura, 200 g svaigā siera (piemēram, Crème Bonjour vai Philadelphia), 20 g Malibu ruma (vai kokosriekstu liķiera), 100 g saldā krējuma, 8 g želatīna

Daces padoms

No šāda deserta var pagatavot arī kūku. Formā ielej krēma trešo kārtu un tai pa virsu uzliek iepriekš izceptu biskvītu. Kad krēma kārtas būs sastingušas, desertu izņemot no formas un apmetot otrādi, sanāks kūka, kuras pamatā būs biskvīts, bet augšā krēms.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko