Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Vīnes smilšu cepumi

Pagatavošana:

1. Mīkstu sviestu saputo ar pūdercukuru un sāli.

2. Pievieno olas baltumu un puto, līdz masa kļūst viendabīga.

3. Iesijā miltus, izmaisa.

4. Pārāk ilgi mīcīt mīklu nevajag, jo tad mīkla zaudē vieglumu un izcepta būs cieta.

5. Mīklu sapilda konditorejas maisā ar robotu uzgali un izspiež cepumus uz plāts, kas izklāta ar pergamentu.

6. Cep 180 grādu temperatūrā 15 min., līdz tie kļūst zeltaini.

7. Dekorē ar tumšo šokolādi vai arī ar riekstiem, sēkliņām utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas 500 g cepumu:

200 g mīksta sviesta, 80 g pūdercukura, 230 g miltu, 1 olas baltums, šķipsna sāls, vanilīns, 100 g tumšās šokolādes.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko