Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Ziemas krēmzupa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
stulbums
s
Šausmas, ko tik neizdomās lai uztaisītu vnk biezzupu - vieglāk, manuprāt, aizlikt kājas aiz ausīm, nekā skriet pa pasauli, meklējot n-tās izejvielas...
Vistas kotlešu ēdāja
V
Izklausās gana sarežģīti un laikietilpīgi, jāmeklē kadiķogas, jātērē medus, jāpēr valrieksti. Labāk pasildu KIKAS kotletītes:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Sastāvdaļas (4 porcijām):

1 burkāns, 1 sīpols, 1 neliela pētersīļa sakne, ap 450 g skābētu kāpostu, 1 ēd. k. medus, 1 glāze pussausā baltvīna, 1 l dārzeņu buljona, 200 ml 10% saldā krējuma, lauru lapa, 2 krustnagliņas, 2–3 kadiķogas (pēc vēlēšanās; es pirku Gourmet Studio Lienes ielā 9, Rīgā), 1/4 tējk. timiāna, vesels muskatrieksts, šķipsniņa saldās vai asās paprikas pulvera, 2–3 rikas valriekstu maizes (es lietoju Rimi gatavoto) vai sadrupināti valrieksti un kāda pilngraudu maize, 2 ēd. k. sviesta

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko