Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Zirņu, dīgstu, dārzeņu salāti

Pavasarīgu salātu recepte veselīgākām brīvdienām!

SASTĀVDAĻAS: 200 g konservētu turku zirņu, 2 tomāti, ¼ paprikas, 1 selerijas kāts, 1 ēd. kar. citronu sulas, sāls, malti melnie pipari, 1 ēd. kar. eļļas, bazilika lapiņas, dīgsti, kūpinātas paprikas pulveris.

1. Tomātus, papriku un selerijas kātu sagriež gabaliņos. Pievieno turku zirņus.

2. Atsevišķi sajauc citrona sulu, eļļu, pēc garšas sāli un maltos piparus. Pārlej salātiem un visu labi samaisa.

3. Salātus dekorē ar dīgstiem un bazilika lapiņām. Pārkaisa ar paprikas pulveri un pasniedz

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ziemas ēdieni

Bietes, ķirbis, graudaugi siltos novembra ēdienos.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko