Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Honda Civic 5D Eiropā būs ar dīzeļdzinēju

Frankfurtes auto izstādē interesenti tiks iepazīstināti ar jaunās paaudzes Honda Civic 5-durvju automašīnas Eiropas versiju.
Vislielākās izmaiņas ir vērojamas tieši auto izskatā. Lai arī Hondas dizaineri ir saglabājuši iepriekšējā modeļa „olveida” formu, tā kosmiskās aprises jaunajā modelī ir nomainītas pret vairāk tradicionālām un pierastām dizaina līnijām.

Portāls Carscoop citē auto dizainerus, kuri skaidro, ka viņi vēlējušies saglabāt sportisko auto ārieni ar moderniem rakstura elementiem tajā pašā laikā piešķirot auto vairāk elegances.
Auto iekšpusē ir saglabāts iepriekšējā modeļa dizains ar divlīmeņu paneli un analogās un ciparu displeju kombināciju. Honda sola, ka jaunajā Civic tiks izmantotas labākas kvalitātes salona un sēdekļu apdares materiāli.
Vislielākās jaunā Civic izmaiņas atrodamas zem motora pārsega un virsbūves paneļiem – kārtīgi pārstrādāta piekare un auto aprīkots ar jaunu motoru. Kompānija Eiropā nolēmusi piegādāt automašīnas ar 2,2 litru i-DTEC dīzeļmotoru un 150 zirgspēku jaudu, kas būs par 10 zs vairāk, nekā līdzšinējam modelim ar CDTi motoru. Pateicoties uzlabojumiem, arī CO2 izmeši samazināti līdz 110g/km.
Eiropas versijas jaunās Honda Civic 5D ražošana notiks Anglijā, Hondas rūpnīcā Svindonā, bet tā pārdošana sāksies nākamā gada pirmajā ceturksnī. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko