Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Atklās programmas "Es un Māksla" gada noslēguma labāko darbu skati

No 18.jūnija līdz 5.jūlijam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) notiks kārtējā LNMM izglītības programmas Es un Māksla gada noslēguma labāko darbu skate, informē muzeja reklāmas un informācijas darba kuratore Nataļja Sujunšalijeva.

Desmit mēnešus – no 2008.gada septembra līdz 2009.gada jūlijam – divas reizes nedēļā Latvijas Nacionālais mākslas muzejs ir satikšanās vieta tiem, kas vēlas tuvāk iepazīt mākslas radīšanas procesu: no teorijas līdz praksei, no latviešu profesionālās mākslas sākumiem līdz mūsdienu koncepcijām. Šādu iespēju piedāvā 2000.gadā aizsāktā muzeja izglītības programma “Es un Māksla” – zīmēšanas nodarbības bērniem un pieaugušajiem, kuras deviņu gadu laikā kļuvušas ļoti populāras un pieprasītas apmeklētāju vidū. Katru jaunu sezonu programma Es un Māksla piesaista arvien vairāk interesentu.Pēc tradīcijas katras sezonas noslēgumā, arī šovasar, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls (Torņa ielā 1, Vecrīgā) II stāvā Radošajā darbnīcā tiek rīkota audzēkņu zīmējumu skate. Izstādē eksponēti eļļas pasteļu zīmējumi – veiksmīgākās darbu kopijas un labākās radošas kompozīcijas par tēmām, kuras savos darbos risinājuši mākslinieki, kuru darbi bija skatāmi muzeja izstādēs un ekspozīcijās šīs sezonas laikā."Es un māksla’’ nav tradicionāla muzeja izstāde, bet gan pierādījums mākslas muzeja apmeklētāju atgriezeniskajai saitei un liecība tam, ka labāk saprast un iepazīt mākslu arī šādā veidā ir iespējams katram, kas vēlas to darīt, uzsver N.Sujunšalijeva.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas gaidāms kim? jaunajā mājvietā Hanzas ielā 22

Plašas telpas laikmetīgās mākslas izstādēm, izglītības centrs un Latvijā pirmā starptautiska mēroga rezidenču un studiju programma – Kim? Laikmetīgās mākslas centrs aicina iepazīties ar nāk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja