Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Bandīti—Diena un KNAB spēlē vienā komandā

Neatkarīgā Rīta avīze (NRA) patiesībā ir visai saturīga lasāmviela, ja to, protams, uztver caur bieziem, jo bieziem ironijas un skepses filtriem. NRA žurnālists Māris Krautmanis atkal ir mana bloga varonis. Nē, netaisos viņu noķengāt vai pārlieku bargi kritizēt, jo ne man būs viņu tiesāt. Tomēr uzmanību atkal pievērš Krautmaņa kunga intervija ar saspridzināto muitnieku Vladimiru Vaškeviču, kurš arī pazīstams kā multimiljonāres Ināras Vilkastes bijušais vīrs.

Jau pats intervijas virsraksts ļauj nojaust, kas tajā būs lasāms: Vaškevičs: „Bandīti, Diena un KNAB spēlē vienā komandā.” Izlasot šādu virsrakstu šermuļi skrien pār kauliem. Un tā tam arī jābūt. Intervijas tonis liecina, ka Vaškeviča un arī intervētāja Krautmaņa mērķis ir „atmaskot” tos, kuri ir plānojuši uzbrukumu (-us) Vaškevičam un tos, kuri par katru cenu cenšas viņu diskreditēt. Vaškevičs, pret kuru pašu KNAB sākusi izmeklēšanu par iespējamu interešu konfliktu, auž konspirācijas teoriju tīklus ar mērķi padarīt sevi par upuri.

Jā, Vaškeviča kungs noteikti ir upuris, jo vairākas reizes kāds ir centies viņu nogalināt, tomēr vēl joprojām nav skaidrs kāpēc. Pats muitnieks to saista ar „bandītu” vēlmi viņam atriebties un viens no iespējamajiem uzbrukumu organizatoriem tiem minēts Ināras Vilkastes bijušais biznesa partneris Raimonds Štālbergs, kurš ir mēģinājis no Vilkastes kundzes izspiest naudu. Vaškevičs arī pieļauj, ka tie varētu būt arī kontrabandisti, kas metušies uz vienu roku ar KNAB un Dienu.

Skaidrs, tie bandīti ir Diena un KNAB, jo viņi ir aizskāruši galveno valsts kontrabandas apkarotāju. Es tam spētu noticēt tikai tad, ja paša Vaškeviča kunga darbības nešķistu aizdomīgas. Vladimirs Vaškevičs, iespējams, ir labs kontrabandas apkarotājs, bet vēl līdz galam nav skaidrs vai viņš pats nav iesaistīts kriminālās darbībās. Viņa visai dīvainās attiecības ar šķirto sievu, pasakaini bagāto Ināru Vilkasti un greznais dzīvesveids liek šaubīties par Vaškeviča kunga godaprātu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja