Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Politika. Kristīgais konservatīvisms

Otrā Mozus grāmata: 20. nodaļa. (13) Tev nebūs nokaut. (14) Tev nebūs laulību pārkāpt. (15) Tev nebūs zagt.

LNT Ziņas 2005. gada 21. decembris:  „Latvenergo” konstatējis, ka Rīgas domnieka Andra Amerika īpašumā apzināti bojāti elektrības skaitītāji. Tajos ievietotas papildu ierīces, līdz ar to netiek uzskaitīta visa patērētā elektroenerģija. Tas rada aizdomas, ka tiek zagta elektrība. „Nekad mūžā tur neesmu dzīvojis,” par savu māju Bulduru prospektā saka Rīgas domnieks Andris Ameriks. „Īpašums pirms septiņiem gadiem ir nodots lietošanā Vladimiram Kuļikam, kurš par to atbild. Viņš ir bijušais „Rīgas komercbankas” prezidents. Tā ir kaut kāda nolaidība, ja plomba ir pazaudēta, un Kuļiks to nav pamanījis, maksājot par elektrību, tad lai arī atbild par to.”

Diena 2008. gada 7. jūlijs: „Pirmdienas valdes sēdē, O.Kastēns izstāstījis savu versiju par notikušo Dienas eksperimenta laikā un atkārtoti paudis nožēlu par notikušo, kā arī atkārtoti atvainojies partijai un ģimenei. Ja premjers I.Godmanis būtu rosinājis viņu izslēgt no partijas, viņš tam būtu pakļāvies, stāsta A.Baštiks. Taču neviens no partijas valdes locekļiem nav rosinājis izslēgt O.Kastēnu no partijas par statūtu pārkāpšanu un programmas neievērošanu. Statūti esot balstīti uz kristīgām vērtībām – cilvēks nožēlo un to vairāk neturpina, stāstīja LPP/LC pārstāvis. “Ir tikai kristīgi ļaut to pierādīt dzīvē,” uzsvēra A.Baštiks.

Diena 2008. gada 4. novembris: „Aizdomās par maluzvejniecību Braslas upē pirmdienas vakarā aizturēts VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētājs Lauris Dripe, kurš arī izrādījis pretestību Valsts vides dienesta (VVD) pilnvarotajām personām, mēģinot uzrīdīt tām suni, bet pēc tam bēgot savainojies. L.Dripe ar īsziņu starpniecību Dienai norādīja, ka publiski izskanējušās ziņas par šo incidentu “90 procenti ir muļķības”. “Es neesmu aizturēts, mani piekāva un atveda uz slimnīcu, sašauts kaimiņu suņuks,” atrakstīja LVRTC šefs.

Otrā Mozus grāmata: 22. nodaļa. (2) Zaglis lai atlīdzina ar labu, bet ja viņam nav, tad viņš par savu zādzību ir jāpārdod.

Ciets formulējums. Konservatīvisms atšķirībā no kristīgā konservatīvisma pieļauj parādu atdošanu līdz trešdienai. Tāpēc zagļiem labāk būt vienkārši konservatīviem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja