Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Saku jums uz redzēšanos

Šī ir mana pēdējā darba diena portālā Diena.lv un arī izdevniecībā “Dienas mediji”. Manai aiziešanai nav neviena cita iemesla kā vien fakts, ka tas saistīts ar mana vīra diplomāta pārcelšanos darbā uz Dāniju.

Es esmu Dienā strādājusi ar trīs gadu pārtraukumu kopš 1993.gada. Te pavadīta lielākā daļa no mana darba mūža, un es lepojos ar to, ka piederu tai cilvēku kopai, kurai dārgas ir Dienas koptās un lolotās vērtības. Tās pašas, kuru eksistence ilgu laiku šķita tik pašsaprotama, bet kuru liktenis mūs visus – kā rakstītājus, tā lasītājus – ir satraucis pēdējā laikā.

Pavisam nesen, 18.jūnijā, no tā brīža a/s Diena prezidenta Arvila Ašeradena rokām saņēmu labākā redaktora gada balvu. Tai ir arī simbolisks nosaukums – Kalnā kāpējs. Toreiz es teicu un tagad varu tikai atkārtot, ka jūtos to pelnījusi. Es Dienā esmu sākusi kāpt no pašas apakšas, līdz sasniedzu savu virsotni - portālu Diena.lv.

Taču balvu ir pelnījuši arī tie, kas ikdienā strādā kopā – portāla komanda. Kalnā kāpšana ir smags darbs, augstākās virsotnes var sasniegt, tikai ejot ciešā sasaistē. Tāds arī bijis, ir un būs mūsu komandas darbs, veidojot šo portālu.

Es aizeju ar labi padarīta darba sajūtu. It sevišķi tādēļ, ka jūtamies vajadzīgi jums, lasītājiem un lietotājiem, ka jūtam jūsu klātbūtni un pieaugošo interesi, ka jūtam jūsu prasīgumu un iejūtību vienlaikus. To apliecina arī portāla arvien augošie auditorijas rādītāji.

Man ir gandarījums, ka darbs nav bijis velts, un es turēšu īkšķus, lai maniem kolēģiem veicas.  


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas gaidāms kim? jaunajā mājvietā Hanzas ielā 22

Plašas telpas laikmetīgās mākslas izstādēm, izglītības centrs un Latvijā pirmā starptautiska mēroga rezidenču un studiju programma – Kim? Laikmetīgās mākslas centrs aicina iepazīties ar nāk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja